Strandvilla met grandeur

09 april 2021

Bovenop een duintop, uitkijkend over het strand en duinlandschap, ligt deze prachtige strandvilla. In een symmetrische opzet van twee puntkappen met een langskap ertussen toont de villa zich als een voortzetting van het duin. Maar in de glooiing van het duinlandschap zijn de verschillende ruime woonlagen, van basement tot slaapverdieping, zorgvuldig ingepast.

Aluverre Gevelbouw mocht een bijdrage leveren aan deze statige vila en heeft zowel de basement als de begane grond voorzien van Sky-Frame schuifpuien. Bijzonder is ook de Sky-Frame binnenpui tussen het zwembad en de fitnessruimte. De grote glazen gevelpartijen geven riant uitzicht en zorgen voor een enorme hoeveelheid daglicht in de woning. Gezien de ligging aan de kust is er uiteraard rekening gehouden met de winddrukbelasting en zoute invloeden. 

In de editie maart 2021 van het Excellent Magazine, hét magazine voor de lezer die houdt van bijzondere architectuur, stijlvolle interieurs en exclusieve lifestyle, is een mooi artikel opgenomen over deze prachtige strandvilla ontworpen door Van Egmond Architecten. 

In goede samenwerking met Van Egmond Architecten én de opdrachtgever is deze statige villa gerealiseerd. 

https://aluverre.nl/uploads/files/news/britta-van-egmond.pdf


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring