Luxe Villabouw


Luxe villabouw 

Wie z'n ultieme woondroom gerealiseerd wil zien, stelt de hoogste eisen aan de uitvoering van ramen, deuren, schuiframen en schuifdeuren. Oplossingen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk en in alle opzichten bijdragen aan het woon- en leefcomfort. Wij zijn een betrokken partner die vanaf de eerste schetsen meedenkt over het creëren van de best mogelijke oplossing en adviseren we particuliere klanten graag over de vele mogelijkheden. Niet alleen wat betreft de verschillende soorten profielen en beglazing, maar ook over hoogwaardig hang- en sluitwerk en handgrepen. 

Al onze oplossingen kunnen inbraakwerend worden uitgevoerd en zijn zowel handmatig als elektrisch bedienbaar. Doordat we de engineering en productie helemaal in eigen huis verrichten, kunnen we snel schakelen en flexibel inspelen op extra randvoorwaarden, waardoor we altijd optimaal tegemoet kunnen komen aan de eisen van opdrachtgever en architect en maatwerk op hoog niveau leveren. 

Op het gebied van de luxe villabouw werken we veelal samen met Schüco en Sky-Frame, twee gerenommeerde leveranciers van gecertificeerde kwaliteitsprofielen, die wereldwijd worden gebruikt in het luxe segment. 

 


Neem contact met ons op

De behoefte, comfort en beleving van de gebruikers staat ten alle tijden centraal.

0 1 2 3 4
Robbert Odijk
Aluverre Gevelbouw

De behoefte, comfort en beleving van de gebruikers staat ten alle tijden centraal.

0 1 2 3 4 5
Robbert Odijk
Aluverre Gevelbouw
Ontmoet onze specialisten
Sebastiaan van der Pijl
Harrie van Batenburg
Bob Smit

Recente projecten
G-House
Luxe tuinhuis
Prachtige vakantiewoning
Luxe villa
Moderne villa
Meer projecten  
Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring