Kwaliteit

Denk je aan Aluverre Gevelbouw, dan denk je aan kwaliteit. Al decennia lang worden hoogwaardige deuren, ramen, schuifpuien, etc. in onze eigen werkplaats gemaakt en vervolgens geplaatst. Het materiaal, het productieproces en het plaatsen moet voldoen aan hoge (vereiste) standaarden zodat u verzekerd bent van het beste eindresultaat. Aluverre Gevelbouw is dan ook de trotse bezitter van diverse kwaliteitskeurmerken.

Lees meer
16
dec

VCA audit nieuwe norm behaald én uitgebreid

Aluverre Gevelbouw heeft wederom de periodieke audit behaald voor VCA. De auditor van de firma Tüv heeft beoordeeld of er gewerkt wordt conform de nieuwe normen (VCA 2017/6.0). 

Lees meer
28
sep

VCA-audit nieuwe norm 2017/6.0 met vlag en wimpel behaald!

Afgelopen week heeft Aluverre Gevelbouw wederom de periodieke audit behaald voor VCA. De auditor van de firma Tüv heeft beoordeeld of er gewerkt wordt conform de nieuwe normen (VCA 2017/6.0) en had geen op- of aanmerkingen voor dit certificaat.

Lees meer
15
feb

Certificate of Constancy of Performance behaald voor brandwerende ramen, deuren en vluchtdeuren

Het was al langer bekend, maar nu zijn de certificaten dan officieel binnen! Aluverre Gevelbouw heeft zich nóg verder gespecialiseerd in veiligheid door het behalen van het ‘Certificate of Constancy of Performance”.

Lees meer
9
jun

Aluverre zet stappen op de Veiligheidsladder

Aluverre Gevelbouw is blij met de erkenning van het Self Assessment en voldoet daarmee aan de ViA-basisvoorwaarden. Maar dat vinden we nog niet genoeg! Onze ambitie is om ook de SCL Light Assessment te behalen. Daarmee komen we weer een stapje hoger op de Veiligheidsladder en blijven we ons inzetten voor een veilige sector.

Lees meer
7
okt

Certificering verlengd

Het was afgelopen maand weer tijd voor de tussentijdse vca-controle, die is succesvol afgerond en ons certificaat is verlengd!

Lees meer
Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring