Wij zijn Aluverre Gevelbouw


En kwaliteit zit in ons DNA 

Sinds 1985 biedt Aluverre Gevelbouw unieke oplossingen voor elke gevel. Mijn vader Jan begon het bedrijf vanuit een kippenschuur met de missie: niet de allergrootste zijn, maar de aller beste!

Inmiddels zijn we flink gegroeid, maar werken we nog steeds iedere dag aan dezelfde missie: de allerbeste speler zijn op het gebied van gevels.

Wij leveren gevels voor villabouw, utiliteitsbouw, scholen etc. We zijn actief in nieuwbouw maar ook renovatie en transformatie van gebouwen behoren tot onze portefeuille. Met mogelijkheden voor hoge isolatiewaarde, een maximale opening, inbraakwerendheid en een verzonken onderdorpel. En omdat de gevel zich in een hoog tempo ontwikkelt, krijgen veiligheid, klimaat en energie ook volop onze aandacht.

Dankzij korte lijnen en door vroegtijdig in het bouwproces te worden betrokken, schakelen onze vakmensen snel en wordt elke gevel persoonlijk gemaakt. Daarbij blijven we van het begin tot eind betrokken bij het proces. Dat is vanzelfsprekend voor ons.

Aluverre Gevelbouw levert uitsluitend kwaliteit. Daarom werken we al jaren met de hoogwaardige gevel- en schuifdeursystemen van Schüco, Hueck en Sky-Frame. De leveranciers van deze topsystemen zijn onze trouwe partner. Dankzij onze langetermijnrelatie kunnen we u te allen tijden het beste product bieden!

Nicole Smit 2e generatie gevelspecialist

Daag ons uit!

Aluverre Gevelbouw biedt oplossingen waar anderen ophouden. Wij maken het onmogelijke mogelijk Voor ieder project denken wij graag mee over een passende geveloplossing. Een oplossing speciaal voor uw project. Wij begeleiden vanaf de ontwerpfase helemaal tot en met onderhoud. Zo heeft u een totaalpartner die adviseert van begin tot eind.

Aluverre Gevelbouw zit graag vroegtijdig met opdrachtgevers aan tafel, omdat we hen dan de beste oplossing kunnen bieden. Door in een vroeg stadium betrokken te worden, houden we rekening met de verschillende partijen en hun wensen. Dit is fijn voor de architect en/of de projectontwikkelaar, maar ook voor de klant.

Onze medewerkers zijn echte specialisten. Deze vakmensen kunnen met hun jarenlange ervaring ook profielen met de hand bewerken. Waar de machine ophoudt gaan wij verder. Om écht maatwerk te maken!

Onze productie hebben wij flexibel ingericht. We kunnen snel schakelen en de profielen zelf samenstellen. Hierdoor kunnen wij oplossingen bieden die andere spelers niet kunnen bieden. 

 

Waarom Aluverre Gevelbouw?

Persoonlijk:

Aluverre Gevelbouw is een familiebedrijf en dat bepaalt het karakter van dienstverlening.
Ieder persoonlijk advies, lichten we ook persoonlijk toe. Bereid vanaf het eerste contactmoment een extra stap te zetten om gezamelijk het doel te bereiken.

Innovatief:

Drijfveer van de oprichter Jan Smit: het onmogelijke doen we direct en wonderen duren iets langer. Door goede samenwerkingen met onze leveranciers, jarenlange ervaring van onze mensen en  know how zijn wij in staat om nieuwe oplossing te ontwikkelen én uit te voeren.

Onafhankelijk:

Het belang van de klant staat voorop, daar is onze productie ook op afgestemd. We beheersen het hele proces, vanaf advies eindgebruiker / architect / projectontwikkelaar tot en met het zelf samenstellen van de profielen. Wensen, gebruiksvriendelijkheid en gestelde (veiligheids)normen brengen wij samen.

Doeners:

Breed inzetbaar. Van enkele puien tot zeer exclusieve villa’s en omvangrijke utiliteitsbouwprojecten. We maken processen inzichtelijk, zodat wij en de klant gedurende het bouwproces niet tot verrassingen komen, maar een vloeiend traject doorlopen.

"Onze betrokkenheid stopt niet bij oplevering, wij dragen zorg voor onze kwaliteit dmv onderhoud."

 

Neem contact met ons op

Het onmogelijke doen we direct en wonderen duren iets langer.

0 1 2 3 4
Oprichter: Jan Smit
Aluverre Gevelbouw

Het onmogelijke doen we direct en wonderen duren iets langer.

0 1 2 3 4 5
Oprichter: Jan Smit
Aluverre Gevelbouw
Ontmoet onze specialisten
Nicole Smit
Bob Smit
Afbeeldingen

Recente projecten
Cinema Gouda
De Limonadefabriek
G-House
Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring