Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

27
sep 2022

Maak kennis met Dilara

Maak kennis met Dilara Güngören! Onze nieuwe tekenaar en werkvoorbereider is in september begonnen en stelt zich aan u voor.

Lees meer

16
sep 2022

Busitel: trots op deze transformatie!

Vorig jaar kondigden we al aan dat we onderdeel mochten uitmaken van de grote transformatie van het gebouw genaamd ‘Busitel’. Dit kantoorgebouw is gelegen op een zeer prominente locatie in het zakencentrum Amsterdam Sloterdijk. Onze werkzaamheden aan de gevel zijn inmiddels afgerond.

Lees meer

9
sep 2022

Verder kijken in onze brochure

Wil jij weten welke innovatieve oplossingen wij bieden, in combinatie met ons vakmanschap? Bekijk dan onze brochure, waarin wij behalve verder kijken ook aangeven hoe ver wij gaan voor uw beste resultaat.

Lees meer

19
jul 2022

Hof van Cossee

Op een unieke plek in het centrum van Hillegersberg wordt het Hof van Cossee gerealiseerd. In opdracht van Batenburg Bouw & Ontwikkeling zijn wij trotse partner in dit project!

Lees meer

14
jul 2022

Een blik op de gevel

Wat zijn de belangrijkste trends en innovaties in de gevelbranche? Halverwege 2022 laten we u aan de hand van een aantal voorbeelden graag zien wat de actuele ontwikkelingen zijn op het gebied van gevelbouw!

Lees meer

22
jun 2022

‘We maken met z’n allen bijzondere projecten’

Vaak vertelt een vacature een beperkt verhaal. Om jou een volledig inzicht te geven in het functioneren van een projectleider bij Aluverre Gevelbouw, vertelt onze projectleider Ferdy Mellaart in deze blog over het dagelijkse reilen en zeilen van zijn werk.

Lees meer

16
jun 2022

Maak kennis met Nienke

Wanneer je Nienke de Haan spreekt, komen termen als ‘met elkaar’, ‘team’ en ‘samen doen’ vaak voorbij. En dat komt goed uit, want Nienke is sinds mei onze nieuwe managementassistente! In deze blog vertelt Nienke haar verhaal over de bijdrage die ze aan Aluverre Gevelbouw wil leveren.

Lees meer

9
jun 2022

Aluverre zet stappen op de Veiligheidsladder

Aluverre Gevelbouw is blij met de erkenning van het Self Assessment en voldoet daarmee aan de ViA-basisvoorwaarden. Maar dat vinden we nog niet genoeg! Onze ambitie is om ook de SCL Light Assessment te behalen. Daarmee komen we weer een stapje hoger op de Veiligheidsladder en blijven we ons inzetten voor een veilige sector.

Lees meer

2
jun 2022

‘Het is een mooi huwelijk!’

Vanuit Wijnegem, onder de rook van Antwerpen, is Dick Boeckx ambassadeur voor Sky-Frame in de Benelux. De kozijn-loze ramen en schuifdeuren van Zwitserse makelij vormen letterlijk en figuurlijk de toegang tot buitengewone architectonische creaties.

Lees meer

17
mei 2022

Verder kijken met... Martijn!

Een arbeidsverleden lang in de gevelbouw: Martijn van Donselaar besloot na zijn studie in de bouwfysica dat zijn ‘liefde’ uitging naar de uitvoering en de maak-industrie, in plaats van naar advisering. Dat bracht hem bij Aluverre Gevelbouw.

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring