Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

18
nov 2021

Mooi artikel in Excellent Magazine

Mooi artikel in Excellent Magazine: een recent project van Grand & Johnson waaraan ook Aluverre Gevelbouw een bijdrage mocht leveren in de vorm van een prachtige doorlopende Sky-Frame pui van maar liefst 34 m lang.

Lees meer

10
nov 2021

Word jij onze Technisch Inkoper?

Net als zoveel sectoren, worden ook wij geconfronteerd met toenemende schaarste van grondstoffen én oplopende levertijden van materialen. Daarom verdient onze inkoop extra aandacht van iemand met technisch inhoudelijke kennis en ervaring in de gevelbouw!

 

Lees meer

9
nov 2021

Aluverre Gevelbouw levert bijdrage aan nieuwe bedrijfshal Dalm Werkendam B.V.

Dalm Werkendam B.V. is vaak van het begin tot het einde bij een bouwproject betrokken. Zo verzorgt men sloopwerkzaamheden, maken kavels bouwrijp, leveren bouwstoffen en zorgt men voor afvalverwijdering. Aluverre Gevelbouw is trots een bijdrage te mogen leveren aan de bouw van een nieuwe bedrijfshal voor Dalm Werkendam B.V., die gebouwd wordt aan de dijk tussen Werkendam en Sleeuwijk.

Lees meer

21
okt 2021

Mooie opdracht: nieuw bedrijfspand voor KOMBI Bouwmaterialen in Uden

Voor de Udense groothandel KOMBI Bouwmaterialen mag Aluverre Gevelbouw in goede samenwerking met van der Horst aannemers een groot nieuw bedrijfspand op Jagersveld realiseren. Het nieuwe bedrijfspand heeft een oppervlakte van 14.000 m2 waarvan 9.000 bebouwd, onder andere voor een grote, luxe showroom.

Lees meer

19
okt 2021

Montage in volle gang bij de Kiltunnel in Dordrecht

Mourik Infra B.V. heeft Aluverre Gevelbouw het vertrouwen gegeven om een bijdrage te leveren aan de nieuwbouw en het groot onderhoud van de Kiltunnel in Dordrecht.

Lees meer

12
okt 2021

Mooie opdracht: ‘Vrienden aan de Amstel’

Amstelkwartier is een nieuwe wijk gelegen aan de bocht van de Amstel in Amsterdam Oost. Recent is hier de bouw gestart van de zelfbouwkavel in de Welnastraat van de CPO-bouwgroep ‘Vrienden aan de Amstel’. Bij een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) zijn de toekomstige bewoners zelf projectontwikkelaar van hun eigen nieuwbouwproject.

Lees meer

8
okt 2021

Vacature- én stageplaats productiemedewerker

Vanwege groei zijn wij op zoek naar een ervaren productiemedewerker die zijn weg weet te vinden in de productie van aluminium ramen, deuren en gevels. Ga jij samen met ons team de uitdaging aan om exclusieve projecten van topkwaliteit af te leveren?

Lees meer

28
sep 2021

VCA-audit nieuwe norm 2017/6.0 met vlag en wimpel behaald!

Afgelopen week heeft Aluverre Gevelbouw wederom de periodieke audit behaald voor VCA. De auditor van de firma Tüv heeft beoordeeld of er gewerkt wordt conform de nieuwe normen (VCA 2017/6.0) en had geen op- of aanmerkingen voor dit certificaat.

Lees meer

24
sep 2021

Artikel in Excellent Magazine Nr. 04 - 2021

Het magazine EXCELLENT Wonen en Leven is er voor de lezer die houdt van bijzondere architectuur, stijlvolle interieurs en exclusieve lifestyle. In de editie Nr.04 publiceert Aluverre Gevelbouw een mooi artikel over de vele mogelijkheden én volledige begeleiding van ontwerp tot en met het onderhoud om de ultieme woondroom te realiseren.

Lees meer

23
sep 2021

Prachtige villa voorzien van Sky-Frame

Bij deze prachtige villa, naar ontwerp van Studio Bouwwerk, heeft Aluverre Gevelbouw een prachtige doorlopende Sky-Frame pui van maar liefst 34 m lang geplaatst. De Sky-Frame pui is in verschillende hoeken aangesloten geplaatst. Het betreft totaal 110 m2 inclusief 7 schuivende vleugels.

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring