Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

10
nov 2020

Transformatie van kantoorverzamelgebouw in Amsterdam

Aan de Ellermanstraat in Amsterdam is het kantoorverzamelgebouw The Wearhouse volledig getransformeerd van een industrieel gebouw naar een werkplek voor creatieve bedrijven. Dit project is gelegen in het bedrijventerrein 'de Omval' waar de laatste jaren veel is gerenoveerd en nieuwbouw heeft plaatsgevonden. 

Lees meer

22
okt 2020

Duurzaam project: nieuwbouw Technisch Coördinatiecentrum Port of Amsterdam

Naar ontwerp van WRK Architecten is er aan de Capriweg in Amsterdam een nieuw onderkomen voor de Divisie Havenmeester gebouwd. De nieuwbouw is gerealiseerd onder een hoge duurzaamheidsambitie en gecertificeerd als een BREEAM Excellent project. 

Lees meer

16
okt 2020

Kleurrijke draaikiepramen klaar voor montage

Voor de Eben Haëzerschool in Teuge gaat Aluverre Gevelbouw bestaande kozijnen vervangen voor draaikiepramen van Schüco type AWS60. Met het toepassen van deze draaikiepramen wordt ook rekening gehouden met de juiste ventilatievoorzieningen hetgeen direct zorgt voor een gezond binnenklimaat en goede ventilatie. 

Lees meer

9
okt 2020

Montage van Sky-Frame bij unieke projecten

Onze montageteams hebben afgelopen weken gewerkt aan twee bijzondere projecten waarin totaal 230 m2 Sky-Frame geplaatst is. Het gaat om 11 stuks Sky-Frame 2 schuifpuien met 36 vleugels waarvan 16 schuivend alsook een Sky-Frame 2 Pivot Deur. 

Lees meer

18
sep 2020

Jarenlange samenwerking met Lock Internationaal Transport

Aluverre Gevelbouw werkt reeds vele jaren naar volle tevredenheid samen met Lock Internationaal Transport. Dit mooie bedrijf met passie voor transport en altijd goed onderhouden materiaal zorgt ervoor dat onze mooie producten altijd netjes afgeleverd worden. 

Lees meer

11
sep 2020

Partnership HOOG.Design

Aluverre Gevelbouw is branche partner geworden van het online platform voor exclusieve wooninspiratie HOOG.Design. Dit platform is een inspiratiebron voor consumenten en (interieur)architecten die op zoek zijn naar ideëen voor een nieuwbouw of renovatie in het 'high-end'-segment. 

Lees meer

4
sep 2020

Service & Onderhoud aan het Willem de Zwijger College in Papendrecht

Aan het Willem de Zwijger College in Papendrecht worden op dit moment diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Goed onderhoud is belangrijk: correct afgestelde en soepel werkende ramen werken lichter, sluiten beter én gaan langer mee. 

Lees meer

21
aug 2020

Onze nieuwe brochure is binnen!

Deze week is onze nieuwe brochure binnengekomen. In dit nieuwe exemplaar worden diverse projecten in beeld gebracht en ook stellen wij ons team van specialisten aan u voor. Naast informatie over onze drie pijlers, utiliteitsbouw, villabouw en service & onderhoud, komt ook onze visie en werkwijze aan bod. 

Lees meer

17
jul 2020

Project "De Walvis" in vakblad Stedenbouw

Aan de Grote Bickersstraat in hartje Amsterdam is de complete metamorfose van kantoorgebouw De Walvis afgerond. KAAN Architecten heeft het gebouw een nieuw, strak uiterlijk gegeven dat past bij de historie en omgeving. In opdracht van Maarsen Groep is Dura Vermeer begin 2019 begonnen met deze renovatie en is het project nu volledig opgeleverd. 

Lees meer

10
jul 2020

Project in beeld: Nieuwbouw Technisch Coördinatiecentrum Port of Amsterdam

Naar ontwerp van Knevel Architecten wordt er aan de Capriweg in Amsterdam een nieuw onderkomen voor de Divisie Havenmeester gebouwd. De nieuwbouw wordt gerealiseerd onder een hoge duurzaamheidsambitie, wordt gecertificeerd met een BREEAM NL Certificaat voor Nieuwbouw en is (meer dan!) CO2 neutraal. 

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring