Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

8
jan 2021

Mooie opdracht: nieuwbouw hoofdkantoor Bouwonderneming Stout

Langs de A15 bij Sliedrecht kom een helder en transparant gebouw met een generieke constructieve opzet: het nieuwe hoofdkantoor van Bouwonderneming Stout. Dit pand bestaat uit 3 lagen en Aluverre Gevelbouw gaat hier 1.600 m2 vliesgevel leveren én monteren. 

Lees meer

4
jan 2021

Gelukkig en gezond 2021!

Een heel gelukkig en vooral gezond 2021 toegewenst! 

Lees meer

16
dec 2020

VCA audit nieuwe norm behaald én uitgebreid

Aluverre Gevelbouw heeft wederom de periodieke audit behaald voor VCA. De auditor van de firma Tüv heeft beoordeeld of er gewerkt wordt conform de nieuwe normen (VCA 2017/6.0). 

Lees meer

11
dec 2020

Mooie opdracht: renovatie en uitbreiding Station Almere Centrum

Het huidige station (1987) van de gemeente Almere is toe aan een grondige opknapbeurt met als doel dat de stationshal ruimer wordt, er nieuwe winkels en twee bewaakte fietsenstallingen komen én dat de perrons nieuwe wachtruimten krijgen. 

Lees meer

10
nov 2020

Transformatie van kantoorverzamelgebouw in Amsterdam

Aan de Ellermanstraat in Amsterdam is het kantoorverzamelgebouw The Wearhouse volledig getransformeerd van een industrieel gebouw naar een werkplek voor creatieve bedrijven. Dit project is gelegen in het bedrijventerrein 'de Omval' waar de laatste jaren veel is gerenoveerd en nieuwbouw heeft plaatsgevonden. 

Lees meer

22
okt 2020

Duurzaam project: nieuwbouw Technisch Coördinatiecentrum Port of Amsterdam

Naar ontwerp van WRK Architecten is er aan de Capriweg in Amsterdam een nieuw onderkomen voor de Divisie Havenmeester gebouwd. De nieuwbouw is gerealiseerd onder een hoge duurzaamheidsambitie en gecertificeerd als een BREEAM Excellent project. 

Lees meer

16
okt 2020

Kleurrijke draaikiepramen klaar voor montage

Voor de Eben Haëzerschool in Teuge gaat Aluverre Gevelbouw bestaande kozijnen vervangen voor draaikiepramen van Schüco type AWS60. Met het toepassen van deze draaikiepramen wordt ook rekening gehouden met de juiste ventilatievoorzieningen hetgeen direct zorgt voor een gezond binnenklimaat en goede ventilatie. 

Lees meer

9
okt 2020

Montage van Sky-Frame bij unieke projecten

Onze montageteams hebben afgelopen weken gewerkt aan twee bijzondere projecten waarin totaal 230 m2 Sky-Frame geplaatst is. Het gaat om 11 stuks Sky-Frame 2 schuifpuien met 36 vleugels waarvan 16 schuivend alsook een Sky-Frame 2 Pivot Deur. 

Lees meer

18
sep 2020

Jarenlange samenwerking met Lock Internationaal Transport

Aluverre Gevelbouw werkt reeds vele jaren naar volle tevredenheid samen met Lock Internationaal Transport. Dit mooie bedrijf met passie voor transport en altijd goed onderhouden materiaal zorgt ervoor dat onze mooie producten altijd netjes afgeleverd worden. 

Lees meer

11
sep 2020

Partnership HOOG.Design

Aluverre Gevelbouw is branche partner geworden van het online platform voor exclusieve wooninspiratie HOOG.Design. Dit platform is een inspiratiebron voor consumenten en (interieur)architecten die op zoek zijn naar ideëen voor een nieuwbouw of renovatie in het 'high-end'-segment. 

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring