Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

17
mei 2022

Verder kijken met... Martijn!

Een arbeidsverleden lang in de gevelbouw: Martijn van Donselaar besloot na zijn studie in de bouwfysica dat zijn ‘liefde’ uitging naar de uitvoering en de maak-industrie, in plaats van naar advisering. Dat bracht hem bij Aluverre Gevelbouw.

Lees meer

5
mei 2022

Gevel nieuwe pand Herkon-Stout

De regelmatige reiziger op de snelweg A15 kan het niet zijn ontgaan: de nieuwe vestiging van Herkon-Stout aan het Stationspark in Sliedrecht. Met de karakteristieke glazen gevels is het een in het oog springend en fraai bedrijfspand. Wie anders dan Aluverre Gevelbouw kan verantwoordelijk zijn voor die gevels!?

Lees meer

4
mei 2022

Vacature Tekenaar

Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een: Tekenaar (38 uur m/v).
Jij bent het aanspreekpunt als het op tekenwerk aankomt, slimme oplossingen bedenken en ontwerpen.

Lees meer

26
apr 2022

‘Adviseren bij de technische haalbaarheid van een ontwerp '

Wij zijn op zoek naar een tekenaar. Wanneer je geïnteresseerd bent in de functie, kan je de vacature bekijken. Maar om je vinger écht achter de specifieke invulling en eigenschappen van deze baan te krijgen, bieden we je ook dit interview met onze tekenaar Sebastiaan van der Pijl aan!

Lees meer

14
apr 2022

Altijd een paar stappen vooruit!

Altijd een paar stappen vooruit: dat is precies hoe Bob en Nicole Smit Aluverre Gevelbouw runnen. In dit duo-interview vertellen de eigenaren over de trends en ontwikkelingen waar ze mee te maken hebben en welke stappen ze zetten. Zowel intern als in de markt. 

Lees meer

24
mrt 2022

Mooie opdracht: nieuwbouw sportcomplex De Sypel in Harderwijk

Sportcomplex De Sypel is een groot en divers sportcentrum in Harderwijk waarin o.a. 2 sporthallen, een zwembad met diverse baden en een sportcafé te vinden zijn. Het sportcomplex is in de loop der tijd talloze keren aangepast en verbouwd. Nu is het zwembad uit 1976 aan vervanging toe.

Lees meer

14
mrt 2022

'De afwisseling van een gecombineerde functie’

Natuurlijk zijn er diverse specifieke vaardigheden waaraan je moet voldoen als onze nieuwe werkvoorbereider-tekenaar. Die vind je keurig opgesomd in de vacature op onze website. Sebastiaan van der Pijl legt uit wat deze veelzijdige functie inhoudt!

Lees meer

11
mrt 2022

Sky-Frame certificatie 2022 voor Aluverre Gevelbouw

Aluverre Gevelbouw is al bijna 14 jaar exclusief partner van Sky-Frame, Zwitserse schuifdeursystemen die de grens tussen binnen en buiten bijna onzichtbaar maken. Of zoals ze zelf zeggen: Sky-Frame is 'a view not a window'.

Lees meer

25
feb 2022

Artikel vakblad Industriebouw: nieuw hoofdkantoor Stout & Herkon

In vakblad Industriebouw een leuk artikel over de bijdrage die Aluverre Gevelbouw mocht leveren aan de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Bouwonderneming Stout & Herkon.

Lees meer

21
feb 2022

Vacature werkvoorbereider/ tekenaar

Aluverre Gevelbouw is een toonaangevend gevelbouwbedrijf, waar het onmogelijke direct wordt uitgevoerd en alleen wonderen iets langer duren. Voor Aluverre Gevelbouw is het een uitdaging om projecten uit te voeren die kennis, durf, passie en exclusiviteit bevatten om zo optimaal gebruik te maken van onze ervaring. Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/ tekenaar (fulltime m/v).

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring