Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

17
feb 2020

Nieuwe projectleider Ralph Kooijmans

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe projectleider Ralph Kooijmans. Vandaag is de 1e werkdag van Ralph. Hartelijk welkom bij het team van Aluverre Gevelbouw en wij kijken uit naar een prettige samenwerking! 

 

Lees meer

6
jan 2020

Uitnodiging beurs GEVEL 2020

Aluverre Gevelbouw neemt deel aan de beurs GEVEL 2020 die gehouden wordt in Rotterdam Ahoy van 28 t/m 30 januari 2020. GEVEL 2020 is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. 

Lees meer

13
dec 2019

Personeelsuitje

Op 12 december was ons jaarlijkse personeelsuitje; dit keer in het mooie Rotterdam. Uiteraard komt hier ook een stukje teambuilding naar voren: er werden 3 teams gemaakt die vervolgens 60 minuten opgesloten werden in een ruimte waar diverse vraagstukken opgelost moesten worden. 

Lees meer

3
dec 2019

Tropisch villa op Bonaire

Voor een particuliere klant hebben wij bijgedragen aan de realisatie van een prachtige vrijstaande villa op het Caraïbische Bonaire. Exterieur en interieur zijn volledig ontworpen door Studio Piet Boon in nauwe samenwerking met de eigenaren. 

Lees meer

26
nov 2019

Event Dinner in Motion

Donderdag 21 november jl. heeft Aluverre Gevelbouw een speciaal event georganiseerd bij Dinner in Motion in Eindhoven. Op een bijzondere manier konden alle aanwezigen nader kennismaken met Aluverre Gevelbouw. 

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring