Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

18
jun 2021

Montage van Sky-Frame

Vandaag worden de voorbereidingen getroffen voor de plaatsing van een zeer slank aluminium schuifdeursysteem zonder kozijnen of brede stijlen, die het panorama verstoren. Sky-Frame geeft een maximale doorkijk van vloer tot plafond en van muur tot muur. Het daarin verzonken frame met rails is behalve esthetisch ook zeer praktisch vanwege het ontbreken van drempels. Het rondom weggewerkte profiel is onzichtbaar bij een te openen stand, zelfs bij de open hoek die hier geplaatst wordt.

Lees meer

10
jun 2021

Keuring hijsmiddelen

Een goede uitrusting op het gebied van heffen en hijsen is dé basis om de hoogste kwaliteit te leveren, maar ook om de veiligheid van ons personeel te waarborgen. Veilig en verantwoord werken staat bij Aluverre Gevelbouw voorop.

Lees meer

4
jun 2021

Project ‘De Walvis’ opgenomen in VMRG boek ‘Façades 2021’

De VMRG heeft onlangs de dertiende editie van het Façades boek uitgebracht, dit keer met als thema circulaire geveleconomie. Aluverre Gevelbouw is al jaren lid van de VMRG, jaarlijks wordt Aluverre Gevelbouw getoetst en voldoen wij aan een zeer uitgebreid pakket van kwaliteitseisen. Kwaliteit is één van onze kernwaarden en dat sluit naadloos aan bij het VMRG-keurmerk!

Lees meer

27
mei 2021

Mooie opdracht: transformatie ‘Busitel’

Het gebouw, genaamd ‘Busitel’, is gelegen op een zeer prominente locatie in zakencentrum Amsterdam Sloterdijk direct naast het intercity station Sloterdijk. Aluverre Gevelbouw mag hier een bijdrage leveren aan de transformatie en verduurzaming van dit kantoorgebouw naar ontwerp van RoosRos Architecten.

Lees meer

27
mei 2021

Vacature ervaren productiemedewerker

Maak jij het onmogelijke mogelijk als productiemedewerker bij Aluverre Gevelbouw? Vanwege groei zijn wij op zoek naar een ervaren productiemedewerker die zijn weg weet te vinden in de productie van aluminium ramen, deuren en gevels.

Lees meer

21
mei 2021

Word jij mijn nieuwe collega projectleider?

Inmiddels is het 4,5 jaar geleden dat Martijn van Donselaar het projectbureau versterkte met zijn kennis en inbreng. Na een gesprek met algemeen directeur Nicole Smit had hij meteen een klik met Aluverre Gevelbouw en binnen no-time was Martijn een van de projectleiders. We gingen met Martijn in gesprek: zijn passie voor zijn vak spat eraf!

 

Lees meer

7
mei 2021

Montage begane grond kantoor Bouwonderneming Stout

Langs de A15 bij Sliedrecht is Aluverre Gevelbouw in samenwerking met Van der Lugt Montage gestart met de montage van het nieuwe kantoor van Bouwonderneming Stout. Het gebouw begint vorm te krijgen nu het eerste glas geplaatst is op de begane grond aan de snelwegzijde. 

Lees meer

30
apr 2021

Vacature projectleider

Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een projectleider (fulltime m/v). Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het binnen planning en budget realiseren van gevelbouwprojecten volgens de geldende regels en normen van de aan jou toegewezen projecten. 

Lees meer

29
apr 2021

Prachtig eindresultaat villa Amsterdam

In een charmante straat in Buitenveldert staat een prachtige villa met uitzicht over het water. De villa heeft een open karakter en dit wordt nog verder versterkt door de renovatie uitgevoerd door Aluverre Gevelbouw. 

Lees meer

23
apr 2021

Start montage nieuwbouw kantoor Bouwonderneming Stout

Langs de A15 bij Sliedrecht wordt het nieuwe kantoor van Bouwonderneming Stout gerealiseerd. Dit heldere en transparante gebouw, ontworpen door RoosRos architecten, laat zich omschrijven als een luchtig en zwevend gebouw. 

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring