Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

24
jul 2020

Bouwvaksluiting

Aluverre Gevelbouw is in verband met de bouwvakvakantie gesloten van maandag 27 juli 2020 tot en met vrijdag 14 augustus 2020. Na deze periode zijn we uiteraard gewoon weer bereikbaar op onze reguliere werktijden van maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 17.00 uur. Ver weg of dichtbij huis; het team van Aluverre Gevelbouw wenst u een fijne vakantie toe!

 

Lees meer

17
jul 2020

Project "De Walvis" in vakblad Stedenbouw

Aan de Grote Bickersstraat in hartje Amsterdam is de complete metamorfose van kantoorgebouw De Walvis afgerond. KAAN Architecten heeft het gebouw een nieuw, strak uiterlijk gegeven dat past bij de historie en omgeving. In opdracht van Maarsen Groep is Dura Vermeer begin 2019 begonnen met deze renovatie en is het project nu volledig opgeleverd. 

Lees meer

10
jul 2020

Project in beeld: Nieuwbouw Technisch Coördinatiecentrum Port of Amsterdam

Naar ontwerp van Knevel Architecten wordt er aan de Capriweg in Amsterdam een nieuw onderkomen voor de Divisie Havenmeester gebouwd. De nieuwbouw wordt gerealiseerd onder een hoge duurzaamheidsambitie, wordt gecertificeerd met een BREEAM NL Certificaat voor Nieuwbouw en is (meer dan!) CO2 neutraal. 

Lees meer

2
jul 2020

Jubileum 25-jarig dienstverband

Wij feliciteren Jacqueline van Helden met haar 25-jarig dienstverband bij Aluverre Gevelbouw. Wij zijn als directie en medewerkers trots en dankbaar dat we Jacqueline in ons team hebben. 

Lees meer

26
jun 2020

Real Estate Futureproof

Nu diverse fysieke bijeenkomsten en beurzen dit jaar zijn geannuleerd of verplaatst, is er een mooi alternatief om toch met een groot aantal vastgoedprofessionals te netwerken: De Real Estate Futureproof 

Lees meer

19
jun 2020

Investeren in producten én in kennis

De regels met betrekking tot brandwerendheid worden steeds verder aangescherpt en ook zien we de vraag naar brandveiligheid toenemen. Reden voor Aluverre Gevelbouw om Jeffrey Mulder van de Asbipro Group uit te nodigen om een presentatie over brandwerendheid te verzorgen. 

Lees meer

11
jun 2020

Maak kennis met ons bedrijf en onze medewerkers

Geweldige producten worden nooit door één persoon gerealiseerd, maar door een team van gedreven professionals. Onze enthousiaste en toegewijde medewerkers beschikken over uiteenlopende expertises. Juist deze mensen maken het verschil! 

Lees meer

5
jun 2020

Aluverre Villabouw: 'oplossingen bieden waar anderen ophouden'

Wie zijn ultieme woondroom wil realiseren, stelt de hoogste eisen aan de uitvoering van ramen, deuren en schuifdeuren. Oplossingen moeten esthetisch perfect zijn maar ook gebruiksvriendelijk en in alle opzichten bijdragen aan woon- en leefcomfort. 

Lees meer

29
mei 2020

Jong talent bij Aluverre Gevelbouw

Sinds maart'20 is Finn Stuij, naast zijn studie Bouwkunde, werkzaam bij Aluverre Gevelbouw. Finn houdt zich bezig met het meten van werkzaamheden binnen de productie en op het projectbureau. Het succesvol inzetten van informatietechnologie is ontzettend belangrijk. 

Lees meer

15
mei 2020

Danzigerkade 125 in VMRG Boek: Façades 2020

Het nieuwe VMRG boek, Façades 2020 verschijnt deze week. Wat zijn wij er ontzettend trots op dat ons project aan de Danzigerkade 125 aan de Houthavens in Amsterdam te bewonderen is op zowel de cover als op pagina 14 en 15. 

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring