Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

9
apr 2021

Strandvilla met grandeur

Bovenop een duintop, uitkijkend over het strand en duinlandschap, ligt deze prachtige strandvilla. In een symmetrische opzet van twee puntkappen met een langskap ertussen toont de villa zich als een voortzetting van het duin. Maar in de glooiing van het duinlandschap zijn de verschillende ruime woonlagen, van basement tot slaapverdieping, zorgvuldig ingepast. 

Lees meer

1
apr 2021

Nicole Smit 12,5 jaar werkzaam bij Aluverre Gevelbouw

Vandaag een mooi jubileum want algemeen directeur Nicole Smit is alweer 12,5 jaar werkzaam bij Aluverre Gevelbouw. Deze mooie mijlpaal laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. 

Lees meer

26
mrt 2021

Artikel in Excellent Magazine

Het magazine EXCELLENT Wonen & Leven is er voor de lezer die houdt van bijzondere architectuur, stijlvolle interieurs en exclusieve lifestyle. In de editie maart 2021 publiceert ALuverre Gevelbouw een mooi artikel over de vele mogelijkheden én volledige begeleiding van ontwerp tot en met het onderhoud om de ultieme woondroom te realiseren. 

Lees meer

16
mrt 2021

Montage appartementen Middellaan in Zeist

In het centrum van Zeist wordt aan de Middellaan een duurzaam nieuwbouwcomplex met vier appartementen gerealiseerd. Het complex wordt gasloos door onder andere de aanwezigheid van een warmtepomp en zonnepanelen. De appartementen worden ruim en zijn voorzien van een balkon. Een van de appartementen heeft straks zelfs de beschikking over een binnentuin.

 

Lees meer

11
mrt 2021

Mooie opdracht: nieuwbouw en groot onderhoud Kiltunnel

In goede samenwerking met Mourik Infra B.V. mag Aluverre Gevelbouw een bijdrage leveren aan de nieuwbouw en het groot onderhoud van de Kiltunnel. De Kiltunnel verbindt de N217 vanuit 's Gravendeel met de N3 richting Dordrecht. 

Lees meer

19
feb 2021

Vacature productiemedewerker

Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Als productiemedewerker ben je samen met het team verantwoordelijk voor een goede kwalitatieve productie van aluminium ramen, deuren en gevels. Wij zoeken een teamspeler, iemand die orderlijk is en ervoor zorgt dat onze aluminium ramen, deuren en gevels in perfecte staat naar de klant gaan. 

Lees meer

22
jan 2021

Vacature werkvoorbereider/ tekenaar

Aluverre Gevelbouw is een toonaangevend gevelbouwbedrijf, waar het onmogelijke direct wordt uitgevoerd en alleen wonderen iets langer duren. Voor Aluverre Gevelbouw is het een uitdaging om projecten uit te voeren die kennis, durf, passie en exclusiviteit bevatten om zo optimaal gebruik te maken van onze ervaring. Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/ tekenaar (fulltime m/v).

Lees meer

8
jan 2021

Mooie opdracht: nieuwbouw hoofdkantoor Bouwonderneming Stout

Langs de A15 bij Sliedrecht kom een helder en transparant gebouw met een generieke constructieve opzet: het nieuwe hoofdkantoor van Bouwonderneming Stout. Dit pand bestaat uit 3 lagen en Aluverre Gevelbouw gaat hier 1.600 m2 vliesgevel leveren én monteren. 

Lees meer

4
jan 2021

Gelukkig en gezond 2021!

Een heel gelukkig en vooral gezond 2021 toegewenst! 

Lees meer

16
dec 2020

VCA audit nieuwe norm behaald én uitgebreid

Aluverre Gevelbouw heeft wederom de periodieke audit behaald voor VCA. De auditor van de firma Tüv heeft beoordeeld of er gewerkt wordt conform de nieuwe normen (VCA 2017/6.0). 

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring