Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

24
sep 2021

Artikel in Excellent Magazine Nr. 04 - 2021

Het magazine EXCELLENT Wonen en Leven is er voor de lezer die houdt van bijzondere architectuur, stijlvolle interieurs en exclusieve lifestyle. In de editie Nr.04 publiceert Aluverre Gevelbouw een mooi artikel over de vele mogelijkheden én volledige begeleiding van ontwerp tot en met het onderhoud om de ultieme woondroom te realiseren.

Lees meer

23
sep 2021

Prachtige villa voorzien van Sky-Frame

Bij deze prachtige villa, naar ontwerp van Studio Bouwwerk, heeft Aluverre Gevelbouw een prachtige doorlopende Sky-Frame pui van maar liefst 34 m lang geplaatst. De Sky-Frame pui is in verschillende hoeken aangesloten geplaatst. Het betreft totaal 110 m2 inclusief 7 schuivende vleugels.

Lees meer

17
sep 2021

Even voorstellen: Ferdy Mellaart, projectleider Aluverre Gevelbouw

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe projectleider Ferdy Mellaart. Ferdy maakt sinds deze week deel uit van ons team en is verantwoordelijk voor de volledige coördinatie van diverse gevelbouwprojecten.

Lees meer

14
sep 2021

De nominaties voor de prijs ‘Kantoorgebouw van het Jaar 2021’ zijn bekend.

De nominaties voor de prijs ‘Kantoorgebouw van het Jaar 2021’ zijn bekend.
Bij maar liefst 2 van de 4 nominaties zijn wij, Aluverre Gevelbouw, de trotse gevelbouwer van deze prachtige kantoorgebouwen:

Lees meer

7
sep 2021

Montage Station Almere in volle gang

Het huidige station (1987) van de gemeente Almere is toe aan een grondige opknapbeurt met als doel dat de stationshal ruimer wordt, er nieuwe winkels en twee bewaakte fietsenstallingen komen én dat de perrons nieuwe wachtruimten krijgen.

Lees meer

27
aug 2021

Vacature : Technisch Inkoper (fulltime m/v)

Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een: Technisch inkoper (fulltime m/v). Als technisch inkoper bij Aluverre Gevelbouw heb je binnen onze organisatie een brede rol waar jij van A tot Z bij het proces betrokken bent. 

Lees meer

27
aug 2021

Nieuwe opdracht: verbouwing vestiging Verhage in Dordrecht

Aan het Van Eesterenplein in Dordrecht zal de vestiging van Verhage verbouwd worden waarbij Aluverre Gevelbouw een antracietgrijze gesegmenteerde vliesgevel mag produceren én monteren.

Lees meer

30
jul 2021

Wij gaan van de zomer genieten!

Wij gaan van de zomer genieten! Vanaf maandag 2 augustus tot en met vrijdag 20 augustus is ons kantoor gesloten. Vanaf maandag 23 augustus staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne vakantie!

Lees meer

27
jul 2021

Oplevering appartementen Middellaan in Zeist

In het centrum van Zeist is aan de Middellaan een duurzaam nieuwbouwcomplex met vier appartementen gerealiseerd. Het complex is gasloos door onder andere de aanwezigheid van een warmtepomp en zonnepanelen. De appartementen zijn ruim en voorzien van een balkon. Een van de appartementen heeft zelfs de beschikking over een binnentuin.

Lees meer

23
jul 2021

Vacature- en stageplaats productiemedewerker

Vanwege groei zijn wij op zoek naar een ervaren productiemedewerker die zijn weg weet te vinden in de productie van aluminium ramen, deuren en gevels. Ga jij samen met ons team de uitdaging aan om exclusieve projecten van topkwaliteit af te leveren?

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring