Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

18
sep 2020

Jarenlange samenwerking met Lock Internationaal Transport

Aluverre Gevelbouw werkt reeds vele jaren naar volle tevredenheid samen met Lock Internationaal Transport. Dit mooie bedrijf met passie voor transport en altijd goed onderhouden materiaal zorgt ervoor dat onze mooie producten altijd netjes afgeleverd worden. 

Lees meer

11
sep 2020

Partnership HOOG.Design

Aluverre Gevelbouw is branche partner geworden van het online platform voor exclusieve wooninspiratie HOOG.Design. Dit platform is een inspiratiebron voor consumenten en (interieur)architecten die op zoek zijn naar ideëen voor een nieuwbouw of renovatie in het 'high-end'-segment. 

Lees meer

4
sep 2020

Service & Onderhoud aan het Willem de Zwijger College in Papendrecht

Aan het Willem de Zwijger College in Papendrecht worden op dit moment diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Goed onderhoud is belangrijk: correct afgestelde en soepel werkende ramen werken lichter, sluiten beter én gaan langer mee. 

Lees meer

21
aug 2020

Onze nieuwe brochure is binnen!

Deze week is onze nieuwe brochure binnengekomen. In dit nieuwe exemplaar worden diverse projecten in beeld gebracht en ook stellen wij ons team van specialisten aan u voor. Naast informatie over onze drie pijlers, utiliteitsbouw, villabouw en service & onderhoud, komt ook onze visie en werkwijze aan bod. 

Lees meer

17
jul 2020

Project "De Walvis" in vakblad Stedenbouw

Aan de Grote Bickersstraat in hartje Amsterdam is de complete metamorfose van kantoorgebouw De Walvis afgerond. KAAN Architecten heeft het gebouw een nieuw, strak uiterlijk gegeven dat past bij de historie en omgeving. In opdracht van Maarsen Groep is Dura Vermeer begin 2019 begonnen met deze renovatie en is het project nu volledig opgeleverd. 

Lees meer

10
jul 2020

Project in beeld: Nieuwbouw Technisch Coördinatiecentrum Port of Amsterdam

Naar ontwerp van Knevel Architecten wordt er aan de Capriweg in Amsterdam een nieuw onderkomen voor de Divisie Havenmeester gebouwd. De nieuwbouw wordt gerealiseerd onder een hoge duurzaamheidsambitie, wordt gecertificeerd met een BREEAM NL Certificaat voor Nieuwbouw en is (meer dan!) CO2 neutraal. 

Lees meer

2
jul 2020

Jubileum 25-jarig dienstverband

Wij feliciteren Jacqueline van Helden met haar 25-jarig dienstverband bij Aluverre Gevelbouw. Wij zijn als directie en medewerkers trots en dankbaar dat we Jacqueline in ons team hebben. 

Lees meer

26
jun 2020

Real Estate Futureproof

Nu diverse fysieke bijeenkomsten en beurzen dit jaar zijn geannuleerd of verplaatst, is er een mooi alternatief om toch met een groot aantal vastgoedprofessionals te netwerken: De Real Estate Futureproof 

Lees meer

19
jun 2020

Investeren in producten én in kennis

De regels met betrekking tot brandwerendheid worden steeds verder aangescherpt en ook zien we de vraag naar brandveiligheid toenemen. Reden voor Aluverre Gevelbouw om Jeffrey Mulder van de Asbipro Group uit te nodigen om een presentatie over brandwerendheid te verzorgen. 

Lees meer

11
jun 2020

Maak kennis met ons bedrijf en onze medewerkers

Geweldige producten worden nooit door één persoon gerealiseerd, maar door een team van gedreven professionals. Onze enthousiaste en toegewijde medewerkers beschikken over uiteenlopende expertises. Juist deze mensen maken het verschil! 

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring