Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

8
nov 2019

Vacature Projectleider

Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar projectleider (fulltime m/v). Een fantastische job voor wie zijn bouwkundig en technisch inzicht graag elke dag voluit gebruikt. Herken jij jezelf in deze functie en kom jij ons team graag versterken, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. 

Lees meer

11
okt 2019

Artikel vakblad Gevelbouw: "Gevels als kunstwerken"

In vakblad Gevelbouw Nr. 4-2019 wordt uitgebreid aandacht besteed aan de Amsterdamse Houthavens waar wij de gevels van o.a. de Danzigerkade 85 en 125 (die samen met het eerder gerealiseerde Porcellis de PVH campus vormen) gerealiseerd hebben.  

Lees meer

8
okt 2019

VCA audit behaald

Aluverre gevelbouw heeft werderom de periodieke audit behaald voor VCA. Met deze audit wordt voldaan aan alle eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en veiligheid. Deze certificering biedt ondersteuning om belangrijke processen te identificeren en optimaliseren en zorgt ervoor dat wij goede kwaliteit kunnen blijven bieden. 

Lees meer

27
sep 2019

Renovatie Schenk Tanktransport afgerond

De renovatie van het hoofdkantoor van Schenk Tanktransport in Papendrecht is afgerond. De voormalige showroom is in circa 6 maanden getransformeerd naar een modern kantoorcomplex. 

Lees meer

19
sep 2019

In opdracht: Markt van Matena - Papendrecht

In Papendrecht wordt het woon- en winkelcomplex Markt van Matena gerealiseerd. De Markt van Matena is vormgegeven als een speelse eenheid van 2 robuuste woontorens van 5 en 6 woonlagen. In de gemeenschappelijke plint eronder worden winkels en een horecavoorziening gehuisvest. 

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring