Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

12
jan 2023

Meer kansen door een bredere markt

Terugkijkend is Aluverre Gevelbouw creatief omgegaan met de uitdagingen van 2022. Nicole en Bob Smit blikken terug én kijken vooruit naar het jaar wat voor hen ligt. Voor 2023 zien zij kansen in een markt die breder wordt. ‘Woningbouw, renovatieprojecten en luxe villa’s zijn de speerpunten voor het nieuwe jaar!’ 

Lees meer

16
dec 2022

Hoogtepunten 2022!

Wanneer je door de berichten op onze nieuwspagina scrolt, is het in onze ogen een aaneenschakeling van hoogtepunten. Toch willen we er een paar projecten uitlichten, waar we extra trots op zijn!

Lees meer

17
nov 2022

Luxe villabouw: ‘Trots op de waardering van architecten en opdrachtgevers!’

Gevelbouw voor luxe villa’s vraagt een speciale benadering: Bob Smit legt in het interview uit wat er tot op detailniveau bij komt kijken.

Lees meer

27
okt 2022

‘Je moet het samen maken’

Onze samenwerkingen met uitvoerende partijen loopt vaak al jarenlang! Diederik van der Lugt is eigenaar van der Lugt Montage en vertelt aan de hand van project Totaalbed over deze samenwerking en het vertrouwen van Aluverre Gevelbouw in hun projecten. 

Lees meer

20
okt 2022

Schüco en Aluverre Gevelbouw: intensieve samenwerking

Het Duitse bedrijf Schüco werkt al sinds 1989 samen Aluverre Gevelbouw. Leon Zandvliet commericieel intermediair, vertelt over onze intensieve samenwerking.

Lees meer

13
okt 2022

Maak kennis met Aad

Aad Cornelissen werkt alweer veertien jaar bij Aluverre Gevelbouw. Met zijn ruime ervaring in de logistiek, kwam hij binnen om het ERP-systeem te optimaliseren. De bedrijfsprocessen functioneren vloeiend, maar Aad is gebleven! Hij stelt zich graag aan je voor.

Lees meer

7
okt 2022

Certificering verlengd

Het was afgelopen maand weer tijd voor de tussentijdse vca-controle, die is succesvol afgerond en ons certificaat is verlengd!

Lees meer

27
sep 2022

Maak kennis met Dilara

Maak kennis met Dilara Güngören! Onze nieuwe tekenaar en werkvoorbereider is in september begonnen en stelt zich aan u voor.

Lees meer

16
sep 2022

Busitel: trots op deze transformatie!

Vorig jaar kondigden we al aan dat we onderdeel mochten uitmaken van de grote transformatie van het gebouw genaamd ‘Busitel’. Dit kantoorgebouw is gelegen op een zeer prominente locatie in het zakencentrum Amsterdam Sloterdijk. Onze werkzaamheden aan de gevel zijn inmiddels afgerond.

Lees meer

9
sep 2022

Verder kijken in onze brochure

Wil jij weten welke innovatieve oplossingen wij bieden, in combinatie met ons vakmanschap? Bekijk dan onze brochure, waarin wij behalve verder kijken ook aangeven hoe ver wij gaan voor uw beste resultaat.

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring