Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

29
mei 2020

Jong talent bij Aluverre Gevelbouw

Sinds maart'20 is Finn Stuij, naast zijn studie Bouwkunde, werkzaam bij Aluverre Gevelbouw. Finn houdt zich bezig met het meten van werkzaamheden binnen de productie en op het projectbureau. Het succesvol inzetten van informatietechnologie is ontzettend belangrijk. 

Lees meer

15
mei 2020

Danzigerkade 125 in VMRG Boek: Façades 2020

Het nieuwe VMRG boek, Façades 2020 verschijnt deze week. Wat zijn wij er ontzettend trots op dat ons project aan de Danzigerkade 125 aan de Houthavens in Amsterdam te bewonderen is op zowel de cover als op pagina 14 en 15. 

Lees meer

12
mei 2020

Pakt u de handschoen op?

Een echte ondernemer kijkt vooruit en denkt nu alvast aan de periode wanneer deze crisis voorbij is en er weer gewoon naar kantoor kan worden gegaan. Voor het zover is, biedt deze situatie ook kansen om op die toekomst zo goed mogelijk voorbereid te zijn. 

Lees meer

8
mei 2020

Mooi project: renovatie appartementen Oosterkade Rotterdam

In goede samenwerking met Meerbouw Rotterdam heeft Aluverre Gevelbouw van VVE Bastion in samenwerking met T&T vastgoedbeheer en IOB het vertrouwen gekregen om bij het appartementencomplex aan de Oosterkade te Rotterdam de bestaande kozijnen te demonteren, af te voeren én te vervangen voor nieuwe aluminium kozijnen. 

Lees meer

17
apr 2020

Samenwerking Aluverre Gevelbouw en 13Speciaal

Aluverre Gevelbouw en 13Speciaal hebben de handen ineengeslagen. Als specialist in renovatie en interieurbouw heeft 13Speciaal een mooie showroom in Rotterdam waar de beleving centraal staat. Aluverre Gevelbouw is exclusief partner van Sky-Frame, Zwitserse schuifdeursystemen die de grens tussen binnen en buiten bijna onzichtbaar maken. 

Lees meer

14
apr 2020

Voortgang in beeld: Renovatie De Walvis

Aan de Grote Bickerstraat in het centrum van Amsterdam ondergaat het kantoorgebouw De Walvis een complete metamorfose naar ontwerp van KAAN Architecten. In opdracht van Maarsen Groep is Dura Vermeer begin 2019 begonnen met deze renovatie en zal dit project naar verwachting het 2e kwartaal van 2020 opgeleverd worden.

Lees meer

3
apr 2020

Nieuwbouw uitvaartcentrum Sliedrecht

Voor Orchis uitvaartzorg hebben wij in goede samenwerking met Van Es Architecten een nieuw uitvaartcentrum gerealiseerd. De bouw is eind maart 2019 gestart en is in januari 2020 opgeleverd. Aluverre Gevelbouw heeft hier alle kozijnen en de vliesgevel geleverd en gemonteerd waarbij gekozen is voor de veelzijdige gebruiks- en kwaliteitskenmerken van de Schüco systemen. 

Lees meer

20
mrt 2020

Voortgang in beeld: Markt van Matena - Papendrecht

In Papendrecht wordt het woon- en winkelcomplex Markt van Matena gerealiseerd. De Markt van Matena is vormgegeven als een speelse eenheid van 2 robuuste woontorens van 5 en 6 woonlagen. In de gemeenschappelijke plint eronder worden winkels en een horecavoorziening gehuisvest. 

Lees meer

20
mrt 2020

Maatregelen COVID-19

In navolging op de besluiten van de overheid willen wij u hierbij informeren over de maatregelen die wij als Aluverre Gevelbouw hebben genomen. Hierbij zetten wij de gezondheid van een ieder op de eerste plaats. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Samen maken we het verschil! 

Lees meer

3
mrt 2020

Vacature werkvoorbereider/ tekenaar

Aluverre Gevelbouw is een toonaangevend gevelbouwbedrijf, waar het onmogelijke direct wordt uitgevoerd en alleen wonderen iets langer duren. Voor Aluverre Gevelbouw is het een uitdaging om projecten uit te voeren die kennis, durf, passie en exclusiviteit bevatten om zo optimaal gebruik te maken van onze ervaring. Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/ tekenaar (fulltime m/v) 

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring