Nieuws


Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Aluverre Gevelbouw en de markt waarin wij opereren.

12
mei 2023

Drie mooie projecten van start gegaan

Niet een, niet twee, maar drie mooie projecten zijn in week vijftien en zestien van start gegaan voor Aluverre Gevelbouw. 

Lees meer

13
apr 2023

Passende en duurzame geveloplossing voor huurappartementen Haringlocatie

Met goed isolerende gevels heeft Aluverre Gevelbouw een passende en duurzame geveloplossing geleverd voor 39 huurappartementen op de Harlinglocatie in Delft.

Lees meer

23
mrt 2023

‘Samen het onmogelijke mogelijk maken’

Als het gaat om tevreden leveranciers is Van Noordenne Glasgroothandel en Glasindustrie er één van. Accountmanager Chris Alblas vertelt over ons partnerschap.

Lees meer

17
mrt 2023

Zonnebaan: Subtiel en doeltreffend duurzaam

In twee fases lichten we onze werkzaamheden aan de Zonnebaan toe. Op deze prominente zichtlocatie aan de A2 in Utrecht zijn wij betrokken bij de renovatie van een groot kantoorgebouw. In algemene zin wordt het pand klaargemaakt voor de toekomst.

Lees meer

2
mrt 2023

Certificering brandwerende deuren behaald!

Onze brandwerende deuren zijn opnieuw goedgekeurd en gecertificeerd. Bij Aluverre Gevelbouw maken we deze deuren zelf in onze fabriek!

Lees meer

23
feb 2023

Van klooster naar verzorgingshuis

Van klooster naar verzorgingshuis! In opdracht van Aalberts Bouw en in goede samenwerking met architect Jan Thijs Groenendijk van Arcom, zijn wij betrokken bij dit transformatieproject. Technisch tekenaar Dilara Güngören vertelt over onze bijdrage.

Lees meer

9
feb 2023

CNC-cursus brengt niveau weer stap hoger

Dick Huisman en Gerard Hertsenberg zijn door Orgadata op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in LogiKal. Dit besturingsprogramma helpt bij aan het aansturen van een CNC-machine waar wij gebruik van maken voor het bewerken van aluminium profielen tot kozijnen en vliesgevels.

Lees meer

2
feb 2023

Rondleiding op Reynaers Campus

Wij zijn de samenwerking aangegaan met Reynaers Aluminium. Als kennismaking zijn wij uitgenodigd op de Reynaers Campus, het hoofdkantoor in België. We zijn van harte welkom geheten, met die typische Belgische gastvrijheid!

Lees meer

12
jan 2023

Meer kansen door een bredere markt

Terugkijkend is Aluverre Gevelbouw creatief omgegaan met de uitdagingen van 2022. Nicole en Bob Smit blikken terug én kijken vooruit naar het jaar wat voor hen ligt. Voor 2023 zien zij kansen in een markt die breder wordt. ‘Woningbouw, renovatieprojecten en luxe villa’s zijn de speerpunten voor het nieuwe jaar!’ 

Lees meer

16
dec 2022

Hoogtepunten 2022!

Wanneer je door de berichten op onze nieuwspagina scrolt, is het in onze ogen een aaneenschakeling van hoogtepunten. Toch willen we er een paar projecten uitlichten, waar we extra trots op zijn!

Lees meer


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring