Nieuwsarchief


Nieuwsarchief

12
mei 2023

Drie mooie projecten van start gegaan

Niet een, niet twee, maar drie mooie projecten zijn in week vijftien en zestien van start gegaan voor Aluverre Gevelbouw. 

Lees meer
13
apr 2023

Passende en duurzame geveloplossing voor huurappartementen Haringlocatie

Met goed isolerende gevels heeft Aluverre Gevelbouw een passende en duurzame geveloplossing geleverd voor 39 huurappartementen op de Harlinglocatie in Delft.

Lees meer
23
mrt 2023

‘Samen het onmogelijke mogelijk maken’

Als het gaat om tevreden leveranciers is Van Noordenne Glasgroothandel en Glasindustrie er één van. Accountmanager Chris Alblas vertelt over ons partnerschap.

Lees meer
17
mrt 2023

Zonnebaan: Subtiel en doeltreffend duurzaam

In twee fases lichten we onze werkzaamheden aan de Zonnebaan toe. Op deze prominente zichtlocatie aan de A2 in Utrecht zijn wij betrokken bij de renovatie van een groot kantoorgebouw. In algemene zin wordt het pand klaargemaakt voor de toekomst.

Lees meer
2
mrt 2023

Certificering brandwerende deuren behaald!

Onze brandwerende deuren zijn opnieuw goedgekeurd en gecertificeerd. Bij Aluverre Gevelbouw maken we deze deuren zelf in onze fabriek!

Lees meer
23
feb 2023

Van klooster naar verzorgingshuis

Van klooster naar verzorgingshuis! In opdracht van Aalberts Bouw en in goede samenwerking met architect Jan Thijs Groenendijk van Arcom, zijn wij betrokken bij dit transformatieproject. Technisch tekenaar Dilara Güngören vertelt over onze bijdrage.

Lees meer
9
feb 2023

CNC-cursus brengt niveau weer stap hoger

Dick Huisman en Gerard Hertsenberg zijn door Orgadata op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in LogiKal. Dit besturingsprogramma helpt bij aan het aansturen van een CNC-machine waar wij gebruik van maken voor het bewerken van aluminium profielen tot kozijnen en vliesgevels.

Lees meer
2
feb 2023

Rondleiding op Reynaers Campus

Wij zijn de samenwerking aangegaan met Reynaers Aluminium. Als kennismaking zijn wij uitgenodigd op de Reynaers Campus, het hoofdkantoor in België. We zijn van harte welkom geheten, met die typische Belgische gastvrijheid!

Lees meer
12
jan 2023

Meer kansen door een bredere markt

Terugkijkend is Aluverre Gevelbouw creatief omgegaan met de uitdagingen van 2022. Nicole en Bob Smit blikken terug én kijken vooruit naar het jaar wat voor hen ligt. Voor 2023 zien zij kansen in een markt die breder wordt. ‘Woningbouw, renovatieprojecten en luxe villa’s zijn de speerpunten voor het nieuwe jaar!’ 

Lees meer
16
dec 2022

Hoogtepunten 2022!

Wanneer je door de berichten op onze nieuwspagina scrolt, is het in onze ogen een aaneenschakeling van hoogtepunten. Toch willen we er een paar projecten uitlichten, waar we extra trots op zijn!

Lees meer
17
nov 2022

Luxe villabouw: ‘Trots op de waardering van architecten en opdrachtgevers!’

Gevelbouw voor luxe villa’s vraagt een speciale benadering: Bob Smit legt in het interview uit wat er tot op detailniveau bij komt kijken.

Lees meer
27
okt 2022

‘Je moet het samen maken’

Onze samenwerkingen met uitvoerende partijen loopt vaak al jarenlang! Diederik van der Lugt is eigenaar van der Lugt Montage en vertelt aan de hand van project Totaalbed over deze samenwerking en het vertrouwen van Aluverre Gevelbouw in hun projecten. 

Lees meer
20
okt 2022

Schüco en Aluverre Gevelbouw: intensieve samenwerking

Het Duitse bedrijf Schüco werkt al sinds 1989 samen Aluverre Gevelbouw. Leon Zandvliet commericieel intermediair, vertelt over onze intensieve samenwerking.

Lees meer
13
okt 2022

Maak kennis met Aad

Aad Cornelissen werkt alweer veertien jaar bij Aluverre Gevelbouw. Met zijn ruime ervaring in de logistiek, kwam hij binnen om het ERP-systeem te optimaliseren. De bedrijfsprocessen functioneren vloeiend, maar Aad is gebleven! Hij stelt zich graag aan je voor.

Lees meer
7
okt 2022

Certificering verlengd

Het was afgelopen maand weer tijd voor de tussentijdse vca-controle, die is succesvol afgerond en ons certificaat is verlengd!

Lees meer
27
sep 2022

Maak kennis met Dilara

Maak kennis met Dilara Güngören! Onze nieuwe tekenaar en werkvoorbereider is in september begonnen en stelt zich aan u voor.

Lees meer
16
sep 2022

Busitel: trots op deze transformatie!

Vorig jaar kondigden we al aan dat we onderdeel mochten uitmaken van de grote transformatie van het gebouw genaamd ‘Busitel’. Dit kantoorgebouw is gelegen op een zeer prominente locatie in het zakencentrum Amsterdam Sloterdijk. Onze werkzaamheden aan de gevel zijn inmiddels afgerond.

Lees meer
9
sep 2022

Verder kijken in onze brochure

Wil jij weten welke innovatieve oplossingen wij bieden, in combinatie met ons vakmanschap? Bekijk dan onze brochure, waarin wij behalve verder kijken ook aangeven hoe ver wij gaan voor uw beste resultaat.

Lees meer
19
jul 2022

Hof van Cossee

Op een unieke plek in het centrum van Hillegersberg wordt het Hof van Cossee gerealiseerd. In opdracht van Batenburg Bouw & Ontwikkeling zijn wij trotse partner in dit project!

Lees meer
14
jul 2022

Een blik op de gevel

Wat zijn de belangrijkste trends en innovaties in de gevelbranche? Halverwege 2022 laten we u aan de hand van een aantal voorbeelden graag zien wat de actuele ontwikkelingen zijn op het gebied van gevelbouw!

Lees meer
22
jun 2022

‘We maken met z’n allen bijzondere projecten’

Vaak vertelt een vacature een beperkt verhaal. Om jou een volledig inzicht te geven in het functioneren van een projectleider bij Aluverre Gevelbouw, vertelt onze projectleider Ferdy Mellaart in deze blog over het dagelijkse reilen en zeilen van zijn werk.

Lees meer
16
jun 2022

Maak kennis met Nienke

Wanneer je Nienke de Haan spreekt, komen termen als ‘met elkaar’, ‘team’ en ‘samen doen’ vaak voorbij. En dat komt goed uit, want Nienke is sinds mei onze nieuwe managementassistente! In deze blog vertelt Nienke haar verhaal over de bijdrage die ze aan Aluverre Gevelbouw wil leveren.

Lees meer
9
jun 2022

Aluverre zet stappen op de Veiligheidsladder

Aluverre Gevelbouw is blij met de erkenning van het Self Assessment en voldoet daarmee aan de ViA-basisvoorwaarden. Maar dat vinden we nog niet genoeg! Onze ambitie is om ook de SCL Light Assessment te behalen. Daarmee komen we weer een stapje hoger op de Veiligheidsladder en blijven we ons inzetten voor een veilige sector.

Lees meer
2
jun 2022

‘Het is een mooi huwelijk!’

Vanuit Wijnegem, onder de rook van Antwerpen, is Dick Boeckx ambassadeur voor Sky-Frame in de Benelux. De kozijn-loze ramen en schuifdeuren van Zwitserse makelij vormen letterlijk en figuurlijk de toegang tot buitengewone architectonische creaties.

Lees meer
17
mei 2022

Verder kijken met... Martijn!

Een arbeidsverleden lang in de gevelbouw: Martijn van Donselaar besloot na zijn studie in de bouwfysica dat zijn ‘liefde’ uitging naar de uitvoering en de maak-industrie, in plaats van naar advisering. Dat bracht hem bij Aluverre Gevelbouw.

Lees meer
5
mei 2022

Gevel nieuwe pand Herkon-Stout

De regelmatige reiziger op de snelweg A15 kan het niet zijn ontgaan: de nieuwe vestiging van Herkon-Stout aan het Stationspark in Sliedrecht. Met de karakteristieke glazen gevels is het een in het oog springend en fraai bedrijfspand. Wie anders dan Aluverre Gevelbouw kan verantwoordelijk zijn voor die gevels!?

Lees meer
4
mei 2022

Vacature Tekenaar

Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een: Tekenaar (38 uur m/v).
Jij bent het aanspreekpunt als het op tekenwerk aankomt, slimme oplossingen bedenken en ontwerpen.

Lees meer
26
apr 2022

‘Adviseren bij de technische haalbaarheid van een ontwerp '

Wij zijn op zoek naar een tekenaar. Wanneer je geïnteresseerd bent in de functie, kan je de vacature bekijken. Maar om je vinger écht achter de specifieke invulling en eigenschappen van deze baan te krijgen, bieden we je ook dit interview met onze tekenaar Sebastiaan van der Pijl aan!

Lees meer
14
apr 2022

Altijd een paar stappen vooruit!

Altijd een paar stappen vooruit: dat is precies hoe Bob en Nicole Smit Aluverre Gevelbouw runnen. In dit duo-interview vertellen de eigenaren over de trends en ontwikkelingen waar ze mee te maken hebben en welke stappen ze zetten. Zowel intern als in de markt. 

Lees meer
24
mrt 2022

Mooie opdracht: nieuwbouw sportcomplex De Sypel in Harderwijk

Sportcomplex De Sypel is een groot en divers sportcentrum in Harderwijk waarin o.a. 2 sporthallen, een zwembad met diverse baden en een sportcafé te vinden zijn. Het sportcomplex is in de loop der tijd talloze keren aangepast en verbouwd. Nu is het zwembad uit 1976 aan vervanging toe.

Lees meer
14
mrt 2022

'De afwisseling van een gecombineerde functie’

Natuurlijk zijn er diverse specifieke vaardigheden waaraan je moet voldoen als onze nieuwe werkvoorbereider-tekenaar. Die vind je keurig opgesomd in de vacature op onze website. Sebastiaan van der Pijl legt uit wat deze veelzijdige functie inhoudt!

Lees meer
11
mrt 2022

Sky-Frame certificatie 2022 voor Aluverre Gevelbouw

Aluverre Gevelbouw is al bijna 14 jaar exclusief partner van Sky-Frame, Zwitserse schuifdeursystemen die de grens tussen binnen en buiten bijna onzichtbaar maken. Of zoals ze zelf zeggen: Sky-Frame is 'a view not a window'.

Lees meer
25
feb 2022

Artikel vakblad Industriebouw: nieuw hoofdkantoor Stout & Herkon

In vakblad Industriebouw een leuk artikel over de bijdrage die Aluverre Gevelbouw mocht leveren aan de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Bouwonderneming Stout & Herkon.

Lees meer
21
feb 2022

Vacature werkvoorbereider/ tekenaar

Aluverre Gevelbouw is een toonaangevend gevelbouwbedrijf, waar het onmogelijke direct wordt uitgevoerd en alleen wonderen iets langer duren. Voor Aluverre Gevelbouw is het een uitdaging om projecten uit te voeren die kennis, durf, passie en exclusiviteit bevatten om zo optimaal gebruik te maken van onze ervaring. Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/ tekenaar (fulltime m/v).

Lees meer
15
feb 2022

Certificate of Constancy of Performance behaald voor brandwerende ramen, deuren en vluchtdeuren

Het was al langer bekend, maar nu zijn de certificaten dan officieel binnen! Aluverre Gevelbouw heeft zich nóg verder gespecialiseerd in veiligheid door het behalen van het ‘Certificate of Constancy of Performance”.

Lees meer
11
feb 2022

Deelname stagemarkt

Op donderdag 17 februari a.s. is Aluverre Gevelbouw aanwezig bij de stagemarkt van het Gilde Vakcollege Techniek in Gorinchem. Investeren in jong talent is belangrijk; het is van belang dat er voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar is én blijft voor de gevelbranche.

Lees meer
1
feb 2022

Certificering Sky-Frame 2022

Aluverre Gevelbouw is al bijna 14 jaar exclusief partner van Sky-Frame AG, Zwitserse schuifdeursystemen die de grens tussen binnen en buiten bijna onzichtbaar maken. Of zoals ze zelf zeggen: Sky-Frame is 'a view not a window'.

Lees meer
20
jan 2022

Even voorstellen....

Onlangs hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen namelijk René Den Breejen. René is de nieuwe inkoper van Aluverre Gevelbouw.

Lees meer
14
jan 2022

Vacature- én stageplaats productiemedewerker

Vanwege groei zijn wij op zoek naar een ervaren productiemedewerker die zijn weg weet te vinden in de productie van aluminium ramen, deuren en gevels. Ga jij samen met ons team de uitdaging aan om exclusieve projecten van topkwaliteit af te leveren?

Lees meer
13
jan 2022

Renovatie kantoorgebouw De Walvis in Duits vakblad

Ook in Duitsland is het prachtige eindresultaat van kantoorgebouw De Walvis in Amsterdam niet onopgemerkt gebleven. Met dank aan onze leverancier Schollglas voor de fijne samenwerking en het delen van dit artikel.

Lees meer
14
dec 2021

Sluiting i.v.m. kerstvakantie

Van vrijdag 24 december 2021 t/m vrijdag 7 januari 2022 zijn wij gesloten wegens kerstvakantie. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig én bovenal gezond 2022. Vanaf maandag 10 januari 2022 staan wij graag weer voor u klaar!

Lees meer
14
dec 2021

Op weg naar het zonnige Bonaire....

Voor Aluverre Gevelbouw is geen uitdaging te groot. Kan niet, bestaat niet en met deze aanpak zijn wij anders en onderscheidend. Aluverre Gevelbouw heeft reeds een bijdrage mogen leveren aan meerdere villa’s op Bonaire en er staan opnieuw een aantal mooie villa’s op dit tropische eiland in opdracht. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Lees meer
3
dec 2021

Training Timemanagement

Training modern timemanagement verzorgd door Tijdwinst.com met het team van Aluverre Gevelbouw. Een leuke en leerzame training die ons op een inspirerende wijze tips heeft gegeven om nóg effectiever te werken.

Lees meer
18
nov 2021

Mooi artikel in Excellent Magazine

Mooi artikel in Excellent Magazine: een recent project van Grand & Johnson waaraan ook Aluverre Gevelbouw een bijdrage mocht leveren in de vorm van een prachtige doorlopende Sky-Frame pui van maar liefst 34 m lang.

Lees meer
10
nov 2021

Word jij onze Technisch Inkoper?

Net als zoveel sectoren, worden ook wij geconfronteerd met toenemende schaarste van grondstoffen én oplopende levertijden van materialen. Daarom verdient onze inkoop extra aandacht van iemand met technisch inhoudelijke kennis en ervaring in de gevelbouw!

 

Lees meer
9
nov 2021

Aluverre Gevelbouw levert bijdrage aan nieuwe bedrijfshal Dalm Werkendam B.V.

Dalm Werkendam B.V. is vaak van het begin tot het einde bij een bouwproject betrokken. Zo verzorgt men sloopwerkzaamheden, maken kavels bouwrijp, leveren bouwstoffen en zorgt men voor afvalverwijdering. Aluverre Gevelbouw is trots een bijdrage te mogen leveren aan de bouw van een nieuwe bedrijfshal voor Dalm Werkendam B.V., die gebouwd wordt aan de dijk tussen Werkendam en Sleeuwijk.

Lees meer
21
okt 2021

Mooie opdracht: nieuw bedrijfspand voor KOMBI Bouwmaterialen in Uden

Voor de Udense groothandel KOMBI Bouwmaterialen mag Aluverre Gevelbouw in goede samenwerking met van der Horst aannemers een groot nieuw bedrijfspand op Jagersveld realiseren. Het nieuwe bedrijfspand heeft een oppervlakte van 14.000 m2 waarvan 9.000 bebouwd, onder andere voor een grote, luxe showroom.

Lees meer
19
okt 2021

Montage in volle gang bij de Kiltunnel in Dordrecht

Mourik Infra B.V. heeft Aluverre Gevelbouw het vertrouwen gegeven om een bijdrage te leveren aan de nieuwbouw en het groot onderhoud van de Kiltunnel in Dordrecht.

Lees meer
12
okt 2021

Mooie opdracht: ‘Vrienden aan de Amstel’

Amstelkwartier is een nieuwe wijk gelegen aan de bocht van de Amstel in Amsterdam Oost. Recent is hier de bouw gestart van de zelfbouwkavel in de Welnastraat van de CPO-bouwgroep ‘Vrienden aan de Amstel’. Bij een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) zijn de toekomstige bewoners zelf projectontwikkelaar van hun eigen nieuwbouwproject.

Lees meer
28
sep 2021

VCA-audit nieuwe norm 2017/6.0 met vlag en wimpel behaald!

Afgelopen week heeft Aluverre Gevelbouw wederom de periodieke audit behaald voor VCA. De auditor van de firma Tüv heeft beoordeeld of er gewerkt wordt conform de nieuwe normen (VCA 2017/6.0) en had geen op- of aanmerkingen voor dit certificaat.

Lees meer
24
sep 2021

Artikel in Excellent Magazine Nr. 04 - 2021

Het magazine EXCELLENT Wonen en Leven is er voor de lezer die houdt van bijzondere architectuur, stijlvolle interieurs en exclusieve lifestyle. In de editie Nr.04 publiceert Aluverre Gevelbouw een mooi artikel over de vele mogelijkheden én volledige begeleiding van ontwerp tot en met het onderhoud om de ultieme woondroom te realiseren.

Lees meer
23
sep 2021

Prachtige villa voorzien van Sky-Frame

Bij deze prachtige villa, naar ontwerp van Studio Bouwwerk, heeft Aluverre Gevelbouw een prachtige doorlopende Sky-Frame pui van maar liefst 34 m lang geplaatst. De Sky-Frame pui is in verschillende hoeken aangesloten geplaatst. Het betreft totaal 110 m2 inclusief 7 schuivende vleugels.

Lees meer
17
sep 2021

Even voorstellen: Ferdy Mellaart, projectleider Aluverre Gevelbouw

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe projectleider Ferdy Mellaart. Ferdy maakt sinds deze week deel uit van ons team en is verantwoordelijk voor de volledige coördinatie van diverse gevelbouwprojecten.

Lees meer
14
sep 2021

De nominaties voor de prijs ‘Kantoorgebouw van het Jaar 2021’ zijn bekend.

De nominaties voor de prijs ‘Kantoorgebouw van het Jaar 2021’ zijn bekend.
Bij maar liefst 2 van de 4 nominaties zijn wij, Aluverre Gevelbouw, de trotse gevelbouwer van deze prachtige kantoorgebouwen:

Lees meer
7
sep 2021

Montage Station Almere in volle gang

Het huidige station (1987) van de gemeente Almere is toe aan een grondige opknapbeurt met als doel dat de stationshal ruimer wordt, er nieuwe winkels en twee bewaakte fietsenstallingen komen én dat de perrons nieuwe wachtruimten krijgen.

Lees meer
27
aug 2021

Vacature : Technisch Inkoper (fulltime m/v)

Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een: Technisch inkoper (fulltime m/v). Als technisch inkoper bij Aluverre Gevelbouw heb je binnen onze organisatie een brede rol waar jij van A tot Z bij het proces betrokken bent. 

Lees meer
27
aug 2021

Nieuwe opdracht: verbouwing vestiging Verhage in Dordrecht

Aan het Van Eesterenplein in Dordrecht zal de vestiging van Verhage verbouwd worden waarbij Aluverre Gevelbouw een antracietgrijze gesegmenteerde vliesgevel mag produceren én monteren.

Lees meer
30
jul 2021

Wij gaan van de zomer genieten!

Wij gaan van de zomer genieten! Vanaf maandag 2 augustus tot en met vrijdag 20 augustus is ons kantoor gesloten. Vanaf maandag 23 augustus staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne vakantie!

Lees meer
27
jul 2021

Oplevering appartementen Middellaan in Zeist

In het centrum van Zeist is aan de Middellaan een duurzaam nieuwbouwcomplex met vier appartementen gerealiseerd. Het complex is gasloos door onder andere de aanwezigheid van een warmtepomp en zonnepanelen. De appartementen zijn ruim en voorzien van een balkon. Een van de appartementen heeft zelfs de beschikking over een binnentuin.

Lees meer
23
jul 2021

Vacature- en stageplaats productiemedewerker

Vanwege groei zijn wij op zoek naar een ervaren productiemedewerker die zijn weg weet te vinden in de productie van aluminium ramen, deuren en gevels. Ga jij samen met ons team de uitdaging aan om exclusieve projecten van topkwaliteit af te leveren?

Lees meer
15
jul 2021

Renovatie woning in Elst

Voor deze prachtige woning in Elst heeft Aluverre Gevelbouw recent een aluminium schuifpui geproduceerd waarbij gekozen is voor het profielsysteem Schüco 67 PD. In goede samenwerking met Van der Lugt Montage heeft Aluverre Gevelbouw ook de montage uitgevoerd.

Lees meer
9
jul 2021

Schüco certificering ASE 67 succesvol afgerond

Afgelopen week hebben de collega’s van Aluverre Gevelbouw de Schüco certificering ASE 67 gevolgd én succesvol afgerond. De ASE 67 is het nieuwe Panorama Design-schuifsysteem van Schüco welke speciaal ontwikkeld is om aan alle behoeften op het gebied van functionaliteit, gemak en esthetiek te voldoen. De uiterst smalle en optimaal geïntegreerde omranding van deze Panorama schuifdeuren maken een barrièrevrije overgang mogelijk tussen binnen en buiten.

Lees meer
1
jul 2021

Renovatie woonhuis in Rotterdam

Bij een recente renovatie van een woonhuis in Rotterdam hebben wij de kozijnen vervangen. Er is hier gekozen voor de zeer slanke kozijnen voor de ramen en deuren van de Schüco AWS 65 WF-serie met vlak profiel welke een moderne en strakke uitstraling geeft.

Lees meer
25
jun 2021

Blog: Maatwerk van A tot Z : luxe (schuif)puien, deuren en kozijnen

Uw ultieme woondroom realiseren? Hierbij stelt u natuurlijk de hoogste eisen aan de uitvoering van ramen, deuren, schuiframen en schuifdeuren. Oplossingen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk én in alle opzichten bijdragen aan het woon- en leefcomfort. Wij  nemen u graag mee in de verschillende stappen:

Lees meer
18
jun 2021

Montage van Sky-Frame

Vandaag worden de voorbereidingen getroffen voor de plaatsing van een zeer slank aluminium schuifdeursysteem zonder kozijnen of brede stijlen, die het panorama verstoren. Sky-Frame geeft een maximale doorkijk van vloer tot plafond en van muur tot muur. Het daarin verzonken frame met rails is behalve esthetisch ook zeer praktisch vanwege het ontbreken van drempels. Het rondom weggewerkte profiel is onzichtbaar bij een te openen stand, zelfs bij de open hoek die hier geplaatst wordt.

Lees meer
10
jun 2021

Keuring hijsmiddelen

Een goede uitrusting op het gebied van heffen en hijsen is dé basis om de hoogste kwaliteit te leveren, maar ook om de veiligheid van ons personeel te waarborgen. Veilig en verantwoord werken staat bij Aluverre Gevelbouw voorop.

Lees meer
4
jun 2021

Project ‘De Walvis’ opgenomen in VMRG boek ‘Façades 2021’

De VMRG heeft onlangs de dertiende editie van het Façades boek uitgebracht, dit keer met als thema circulaire geveleconomie. Aluverre Gevelbouw is al jaren lid van de VMRG, jaarlijks wordt Aluverre Gevelbouw getoetst en voldoen wij aan een zeer uitgebreid pakket van kwaliteitseisen. Kwaliteit is één van onze kernwaarden en dat sluit naadloos aan bij het VMRG-keurmerk!

Lees meer
27
mei 2021

Mooie opdracht: transformatie ‘Busitel’

Het gebouw, genaamd ‘Busitel’, is gelegen op een zeer prominente locatie in zakencentrum Amsterdam Sloterdijk direct naast het intercity station Sloterdijk. Aluverre Gevelbouw mag hier een bijdrage leveren aan de transformatie en verduurzaming van dit kantoorgebouw naar ontwerp van RoosRos Architecten.

Lees meer
27
mei 2021

Vacature ervaren productiemedewerker

Maak jij het onmogelijke mogelijk als productiemedewerker bij Aluverre Gevelbouw? Vanwege groei zijn wij op zoek naar een ervaren productiemedewerker die zijn weg weet te vinden in de productie van aluminium ramen, deuren en gevels.

Lees meer
21
mei 2021

Word jij mijn nieuwe collega projectleider?

Inmiddels is het 4,5 jaar geleden dat Martijn van Donselaar het projectbureau versterkte met zijn kennis en inbreng. Na een gesprek met algemeen directeur Nicole Smit had hij meteen een klik met Aluverre Gevelbouw en binnen no-time was Martijn een van de projectleiders. We gingen met Martijn in gesprek: zijn passie voor zijn vak spat eraf!

 

Lees meer
7
mei 2021

Montage begane grond kantoor Bouwonderneming Stout

Langs de A15 bij Sliedrecht is Aluverre Gevelbouw in samenwerking met Van der Lugt Montage gestart met de montage van het nieuwe kantoor van Bouwonderneming Stout. Het gebouw begint vorm te krijgen nu het eerste glas geplaatst is op de begane grond aan de snelwegzijde. 

Lees meer
30
apr 2021

Vacature projectleider

Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een projectleider (fulltime m/v). Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het binnen planning en budget realiseren van gevelbouwprojecten volgens de geldende regels en normen van de aan jou toegewezen projecten. 

Lees meer
29
apr 2021

Prachtig eindresultaat villa Amsterdam

In een charmante straat in Buitenveldert staat een prachtige villa met uitzicht over het water. De villa heeft een open karakter en dit wordt nog verder versterkt door de renovatie uitgevoerd door Aluverre Gevelbouw. 

Lees meer
23
apr 2021

Start montage nieuwbouw kantoor Bouwonderneming Stout

Langs de A15 bij Sliedrecht wordt het nieuwe kantoor van Bouwonderneming Stout gerealiseerd. Dit heldere en transparante gebouw, ontworpen door RoosRos architecten, laat zich omschrijven als een luchtig en zwevend gebouw. 

Lees meer
16
apr 2021

Kwaliteit en veiligheid voorop!

Vandaag zijn de keurmeesters van de Groot Groep bij ons op bezoek voor de jaarlijkse keuring en controle van alle (hand)gereedschappen, machines, trappen, ladders etc. volgens de NEN3140.

Lees meer
9
apr 2021

Strandvilla met grandeur

Bovenop een duintop, uitkijkend over het strand en duinlandschap, ligt deze prachtige strandvilla. In een symmetrische opzet van twee puntkappen met een langskap ertussen toont de villa zich als een voortzetting van het duin. Maar in de glooiing van het duinlandschap zijn de verschillende ruime woonlagen, van basement tot slaapverdieping, zorgvuldig ingepast. 

Lees meer
1
apr 2021

Nicole Smit 12,5 jaar werkzaam bij Aluverre Gevelbouw

Vandaag een mooi jubileum want algemeen directeur Nicole Smit is alweer 12,5 jaar werkzaam bij Aluverre Gevelbouw. Deze mooie mijlpaal laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. 

Lees meer
26
mrt 2021

Artikel in Excellent Magazine

Het magazine EXCELLENT Wonen & Leven is er voor de lezer die houdt van bijzondere architectuur, stijlvolle interieurs en exclusieve lifestyle. In de editie maart 2021 publiceert ALuverre Gevelbouw een mooi artikel over de vele mogelijkheden én volledige begeleiding van ontwerp tot en met het onderhoud om de ultieme woondroom te realiseren. 

Lees meer
16
mrt 2021

Montage appartementen Middellaan in Zeist

In het centrum van Zeist wordt aan de Middellaan een duurzaam nieuwbouwcomplex met vier appartementen gerealiseerd. Het complex wordt gasloos door onder andere de aanwezigheid van een warmtepomp en zonnepanelen. De appartementen worden ruim en zijn voorzien van een balkon. Een van de appartementen heeft straks zelfs de beschikking over een binnentuin.

 

Lees meer
11
mrt 2021

Mooie opdracht: nieuwbouw en groot onderhoud Kiltunnel

In goede samenwerking met Mourik Infra B.V. mag Aluverre Gevelbouw een bijdrage leveren aan de nieuwbouw en het groot onderhoud van de Kiltunnel. De Kiltunnel verbindt de N217 vanuit 's Gravendeel met de N3 richting Dordrecht. 

Lees meer
19
feb 2021

Vacature productiemedewerker

Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Als productiemedewerker ben je samen met het team verantwoordelijk voor een goede kwalitatieve productie van aluminium ramen, deuren en gevels. Wij zoeken een teamspeler, iemand die orderlijk is en ervoor zorgt dat onze aluminium ramen, deuren en gevels in perfecte staat naar de klant gaan. 

Lees meer
8
jan 2021

Mooie opdracht: nieuwbouw hoofdkantoor Bouwonderneming Stout

Langs de A15 bij Sliedrecht kom een helder en transparant gebouw met een generieke constructieve opzet: het nieuwe hoofdkantoor van Bouwonderneming Stout. Dit pand bestaat uit 3 lagen en Aluverre Gevelbouw gaat hier 1.600 m2 vliesgevel leveren én monteren. 

Lees meer
4
jan 2021

Gelukkig en gezond 2021!

Een heel gelukkig en vooral gezond 2021 toegewenst! 

Lees meer
16
dec 2020

VCA audit nieuwe norm behaald én uitgebreid

Aluverre Gevelbouw heeft wederom de periodieke audit behaald voor VCA. De auditor van de firma Tüv heeft beoordeeld of er gewerkt wordt conform de nieuwe normen (VCA 2017/6.0). 

Lees meer
11
dec 2020

Mooie opdracht: renovatie en uitbreiding Station Almere Centrum

Het huidige station (1987) van de gemeente Almere is toe aan een grondige opknapbeurt met als doel dat de stationshal ruimer wordt, er nieuwe winkels en twee bewaakte fietsenstallingen komen én dat de perrons nieuwe wachtruimten krijgen. 

Lees meer
10
nov 2020

Transformatie van kantoorverzamelgebouw in Amsterdam

Aan de Ellermanstraat in Amsterdam is het kantoorverzamelgebouw The Wearhouse volledig getransformeerd van een industrieel gebouw naar een werkplek voor creatieve bedrijven. Dit project is gelegen in het bedrijventerrein 'de Omval' waar de laatste jaren veel is gerenoveerd en nieuwbouw heeft plaatsgevonden. 

Lees meer
22
okt 2020

Duurzaam project: nieuwbouw Technisch Coördinatiecentrum Port of Amsterdam

Naar ontwerp van WRK Architecten is er aan de Capriweg in Amsterdam een nieuw onderkomen voor de Divisie Havenmeester gebouwd. De nieuwbouw is gerealiseerd onder een hoge duurzaamheidsambitie en gecertificeerd als een BREEAM Excellent project. 

Lees meer
16
okt 2020

Kleurrijke draaikiepramen klaar voor montage

Voor de Eben Haëzerschool in Teuge gaat Aluverre Gevelbouw bestaande kozijnen vervangen voor draaikiepramen van Schüco type AWS60. Met het toepassen van deze draaikiepramen wordt ook rekening gehouden met de juiste ventilatievoorzieningen hetgeen direct zorgt voor een gezond binnenklimaat en goede ventilatie. 

Lees meer
9
okt 2020

Montage van Sky-Frame bij unieke projecten

Onze montageteams hebben afgelopen weken gewerkt aan twee bijzondere projecten waarin totaal 230 m2 Sky-Frame geplaatst is. Het gaat om 11 stuks Sky-Frame 2 schuifpuien met 36 vleugels waarvan 16 schuivend alsook een Sky-Frame 2 Pivot Deur. 

Lees meer
18
sep 2020

Jarenlange samenwerking met Lock Internationaal Transport

Aluverre Gevelbouw werkt reeds vele jaren naar volle tevredenheid samen met Lock Internationaal Transport. Dit mooie bedrijf met passie voor transport en altijd goed onderhouden materiaal zorgt ervoor dat onze mooie producten altijd netjes afgeleverd worden. 

Lees meer
11
sep 2020

Partnership HOOG.Design

Aluverre Gevelbouw is branche partner geworden van het online platform voor exclusieve wooninspiratie HOOG.Design. Dit platform is een inspiratiebron voor consumenten en (interieur)architecten die op zoek zijn naar ideëen voor een nieuwbouw of renovatie in het 'high-end'-segment. 

Lees meer
4
sep 2020

Service & Onderhoud aan het Willem de Zwijger College in Papendrecht

Aan het Willem de Zwijger College in Papendrecht worden op dit moment diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Goed onderhoud is belangrijk: correct afgestelde en soepel werkende ramen werken lichter, sluiten beter én gaan langer mee. 

Lees meer
21
aug 2020

Onze nieuwe brochure is binnen!

Deze week is onze nieuwe brochure binnengekomen. In dit nieuwe exemplaar worden diverse projecten in beeld gebracht en ook stellen wij ons team van specialisten aan u voor. Naast informatie over onze drie pijlers, utiliteitsbouw, villabouw en service & onderhoud, komt ook onze visie en werkwijze aan bod. 

Lees meer
17
jul 2020

Project "De Walvis" in vakblad Stedenbouw

Aan de Grote Bickersstraat in hartje Amsterdam is de complete metamorfose van kantoorgebouw De Walvis afgerond. KAAN Architecten heeft het gebouw een nieuw, strak uiterlijk gegeven dat past bij de historie en omgeving. In opdracht van Maarsen Groep is Dura Vermeer begin 2019 begonnen met deze renovatie en is het project nu volledig opgeleverd. 

Lees meer
10
jul 2020

Project in beeld: Nieuwbouw Technisch Coördinatiecentrum Port of Amsterdam

Naar ontwerp van Knevel Architecten wordt er aan de Capriweg in Amsterdam een nieuw onderkomen voor de Divisie Havenmeester gebouwd. De nieuwbouw wordt gerealiseerd onder een hoge duurzaamheidsambitie, wordt gecertificeerd met een BREEAM NL Certificaat voor Nieuwbouw en is (meer dan!) CO2 neutraal. 

Lees meer
2
jul 2020

Jubileum 25-jarig dienstverband

Wij feliciteren Jacqueline van Helden met haar 25-jarig dienstverband bij Aluverre Gevelbouw. Wij zijn als directie en medewerkers trots en dankbaar dat we Jacqueline in ons team hebben. 

Lees meer
26
jun 2020

Real Estate Futureproof

Nu diverse fysieke bijeenkomsten en beurzen dit jaar zijn geannuleerd of verplaatst, is er een mooi alternatief om toch met een groot aantal vastgoedprofessionals te netwerken: De Real Estate Futureproof 

Lees meer
19
jun 2020

Investeren in producten én in kennis

De regels met betrekking tot brandwerendheid worden steeds verder aangescherpt en ook zien we de vraag naar brandveiligheid toenemen. Reden voor Aluverre Gevelbouw om Jeffrey Mulder van de Asbipro Group uit te nodigen om een presentatie over brandwerendheid te verzorgen. 

Lees meer
11
jun 2020

Maak kennis met ons bedrijf en onze medewerkers

Geweldige producten worden nooit door één persoon gerealiseerd, maar door een team van gedreven professionals. Onze enthousiaste en toegewijde medewerkers beschikken over uiteenlopende expertises. Juist deze mensen maken het verschil! 

Lees meer
5
jun 2020

Aluverre Villabouw: 'oplossingen bieden waar anderen ophouden'

Wie zijn ultieme woondroom wil realiseren, stelt de hoogste eisen aan de uitvoering van ramen, deuren en schuifdeuren. Oplossingen moeten esthetisch perfect zijn maar ook gebruiksvriendelijk en in alle opzichten bijdragen aan woon- en leefcomfort. 

Lees meer
29
mei 2020

Jong talent bij Aluverre Gevelbouw

Sinds maart'20 is Finn Stuij, naast zijn studie Bouwkunde, werkzaam bij Aluverre Gevelbouw. Finn houdt zich bezig met het meten van werkzaamheden binnen de productie en op het projectbureau. Het succesvol inzetten van informatietechnologie is ontzettend belangrijk. 

Lees meer
15
mei 2020

Danzigerkade 125 in VMRG Boek: Façades 2020

Het nieuwe VMRG boek, Façades 2020 verschijnt deze week. Wat zijn wij er ontzettend trots op dat ons project aan de Danzigerkade 125 aan de Houthavens in Amsterdam te bewonderen is op zowel de cover als op pagina 14 en 15. 

Lees meer
12
mei 2020

Pakt u de handschoen op?

Een echte ondernemer kijkt vooruit en denkt nu alvast aan de periode wanneer deze crisis voorbij is en er weer gewoon naar kantoor kan worden gegaan. Voor het zover is, biedt deze situatie ook kansen om op die toekomst zo goed mogelijk voorbereid te zijn. 

Lees meer
8
mei 2020

Mooi project: renovatie appartementen Oosterkade Rotterdam

In goede samenwerking met Meerbouw Rotterdam heeft Aluverre Gevelbouw van VVE Bastion in samenwerking met T&T vastgoedbeheer en IOB het vertrouwen gekregen om bij het appartementencomplex aan de Oosterkade te Rotterdam de bestaande kozijnen te demonteren, af te voeren én te vervangen voor nieuwe aluminium kozijnen. 

Lees meer
17
apr 2020

Samenwerking Aluverre Gevelbouw en 13Speciaal

Aluverre Gevelbouw en 13Speciaal hebben de handen ineengeslagen. Als specialist in renovatie en interieurbouw heeft 13Speciaal een mooie showroom in Rotterdam waar de beleving centraal staat. Aluverre Gevelbouw is exclusief partner van Sky-Frame, Zwitserse schuifdeursystemen die de grens tussen binnen en buiten bijna onzichtbaar maken. 

Lees meer
14
apr 2020

Voortgang in beeld: Renovatie De Walvis

Aan de Grote Bickerstraat in het centrum van Amsterdam ondergaat het kantoorgebouw De Walvis een complete metamorfose naar ontwerp van KAAN Architecten. In opdracht van Maarsen Groep is Dura Vermeer begin 2019 begonnen met deze renovatie en zal dit project naar verwachting het 2e kwartaal van 2020 opgeleverd worden.

Lees meer
3
apr 2020

Nieuwbouw uitvaartcentrum Sliedrecht

Voor Orchis uitvaartzorg hebben wij in goede samenwerking met Van Es Architecten een nieuw uitvaartcentrum gerealiseerd. De bouw is eind maart 2019 gestart en is in januari 2020 opgeleverd. Aluverre Gevelbouw heeft hier alle kozijnen en de vliesgevel geleverd en gemonteerd waarbij gekozen is voor de veelzijdige gebruiks- en kwaliteitskenmerken van de Schüco systemen. 

Lees meer
20
mrt 2020

Voortgang in beeld: Markt van Matena - Papendrecht

In Papendrecht wordt het woon- en winkelcomplex Markt van Matena gerealiseerd. De Markt van Matena is vormgegeven als een speelse eenheid van 2 robuuste woontorens van 5 en 6 woonlagen. In de gemeenschappelijke plint eronder worden winkels en een horecavoorziening gehuisvest. 

Lees meer
20
mrt 2020

Maatregelen COVID-19

In navolging op de besluiten van de overheid willen wij u hierbij informeren over de maatregelen die wij als Aluverre Gevelbouw hebben genomen. Hierbij zetten wij de gezondheid van een ieder op de eerste plaats. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Samen maken we het verschil! 

Lees meer
17
feb 2020

Nieuwe projectleider Ralph Kooijmans

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe projectleider Ralph Kooijmans. Vandaag is de 1e werkdag van Ralph. Hartelijk welkom bij het team van Aluverre Gevelbouw en wij kijken uit naar een prettige samenwerking! 

 

Lees meer
6
jan 2020

Uitnodiging beurs GEVEL 2020

Aluverre Gevelbouw neemt deel aan de beurs GEVEL 2020 die gehouden wordt in Rotterdam Ahoy van 28 t/m 30 januari 2020. GEVEL 2020 is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. 

Lees meer
13
dec 2019

Personeelsuitje

Op 12 december was ons jaarlijkse personeelsuitje; dit keer in het mooie Rotterdam. Uiteraard komt hier ook een stukje teambuilding naar voren: er werden 3 teams gemaakt die vervolgens 60 minuten opgesloten werden in een ruimte waar diverse vraagstukken opgelost moesten worden. 

Lees meer
3
dec 2019

Tropisch villa op Bonaire

Voor een particuliere klant hebben wij bijgedragen aan de realisatie van een prachtige vrijstaande villa op het Caraïbische Bonaire. Exterieur en interieur zijn volledig ontworpen door Studio Piet Boon in nauwe samenwerking met de eigenaren. 

Lees meer
26
nov 2019

Event Dinner in Motion

Donderdag 21 november jl. heeft Aluverre Gevelbouw een speciaal event georganiseerd bij Dinner in Motion in Eindhoven. Op een bijzondere manier konden alle aanwezigen nader kennismaken met Aluverre Gevelbouw. 

Lees meer
11
okt 2019

Artikel vakblad Gevelbouw: "Gevels als kunstwerken"

In vakblad Gevelbouw Nr. 4-2019 wordt uitgebreid aandacht besteed aan de Amsterdamse Houthavens waar wij de gevels van o.a. de Danzigerkade 85 en 125 (die samen met het eerder gerealiseerde Porcellis de PVH campus vormen) gerealiseerd hebben.  

Lees meer
8
okt 2019

VCA audit behaald

Aluverre gevelbouw heeft werderom de periodieke audit behaald voor VCA. Met deze audit wordt voldaan aan alle eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en veiligheid. Deze certificering biedt ondersteuning om belangrijke processen te identificeren en optimaliseren en zorgt ervoor dat wij goede kwaliteit kunnen blijven bieden. 

Lees meer
27
sep 2019

Renovatie Schenk Tanktransport afgerond

De renovatie van het hoofdkantoor van Schenk Tanktransport in Papendrecht is afgerond. De voormalige showroom is in circa 6 maanden getransformeerd naar een modern kantoorcomplex. 

Lees meer
19
sep 2019

In opdracht: Markt van Matena - Papendrecht

In Papendrecht wordt het woon- en winkelcomplex Markt van Matena gerealiseerd. De Markt van Matena is vormgegeven als een speelse eenheid van 2 robuuste woontorens van 5 en 6 woonlagen. In de gemeenschappelijke plint eronder worden winkels en een horecavoorziening gehuisvest. 

Lees meer
30
aug 2019

Afgerond project: woning Castricum

Bij deze prachtige woning in Castricum heeft Aluverre Gevelbouw alle aluminium kozijnen geproduceerd en gemonteerd. Zowel de grote raampartij als de schuifpui zorgen voor optimale lichtinval én een prachtige verbinding met de tuin. 

 

Lees meer
25
jul 2019

Afgerond project: Amstellofts

In de wijk Amstelkwartier in Amsterdam is woongebouw Amstellofts gerealiseerd. Amstelloft bestaat uit drie afzonderlijke vrije kavels, die architect Studio Prototype in het ontwerp heeft samengevoegd tot een architectonische eenheid. Het gebouw gaat uit van een duidelijke gevelritmiek met een knipoog naar de oude pakhuisen van de jaren '20 en '30 in het New Yorkse Meatpacking District.

 

Lees meer
11
jul 2019

Nieuwe collega's gezocht

Aluverre Gevelbouw is een toonaangevend gevelbouwbedrijf waar het onmogelijke direct wordt uitgevoerd en alleen wonderen iets langer duren. Voor Aluverre Gevelbouw is het een uitdaging om projecten uit te voeren die kennis, durf, passie en exclusiviteit bevatten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van onze ervaring. 

Vanwege groei gaan wij ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar: 

Werkvoorbereider - Tekenaar

Productiemedewerker

Leerling Productiemedewerker

Technisch Medewerker Service & Onderhoud

Lees meer
5
jul 2019

Alle medewerkers geslaagd voor certificering heftruck, zijlader én hoogwerker

Aluverre Gevelbouw voert veiligheid en welzijn van haar medewerkers als zeer belangrijke kernwaarde door in de bedrijfsvoering. Daarom werden deze week alle productiemedewerkers opnieuwe gecertificeerd voor de heftruck, zijlader én hoogwerker. 

Lees meer
3
jun 2019

Een mooie opdracht: renovatie De Walvis

In opdracht van Maarsen Groep is Dura Vermeer gestart met de renovatie van kantoorgebouw De Walvis in Amsterdam. Het pand, gelegen aan de Grote Bickerstraat in het centrum van Amsterdam, zal een complete metamorfose ondergaan naar ontwerp van KAAN Architecten. 

Lees meer
24
mei 2019

Mooi project afgerond: Danzigerkade 85 en 125

Wij zijn ontzettend trots op deze uitdagende gevels: het zijn ware kunstwerken. Hierkomt de precisie van de engineering en productie bij elkaar. Er is gewerkt met minimale toleranties. Vergelijkbaar met andere projecten op de Houthaven zijn wij vanaf de start bij het ontwerp betrokken geweest. 

Lees meer
21
dec 2018

Project Moxy Hotel in vakblad Gevelbouw

Wij van Aluverre Gevelbouw zijn onder de indruk van het prachtige ontwerp van ZZDP Architecten en blij met het vertouwen welke de opdrachtgever Heren2 en aannemer HerenBouw al jaren aan ons schenkt. Na een plezierige samenwerking met onze leveranciers is er een bijzonder eindresultaat neergezet. Een betaalbaar designhotel op de kop van de Houthavens met een exclusieve uitstraling! 

Lees meer
13
nov 2018

Aluverre Gevelbouw aanwezig op het World Architecture Festival

Het World Architecture Festival (WAF) is de plaats waar de wereldarchitectuur gemeenschap samenkomt om te vieren, te leren, uit te wisselen en geïnspireerd te worden. Aluverre Gevelbouw is op dit festival aanwezig met haar zeer exclusieve Sky-Frame systeem.

 

 

Lees meer
8
nov 2018

Aluverre Gevelbouw gaat de stagemarkt op!!

Het nieuwe jaar 2019 komt er aan en met een frisse blik willen wij vooruit. Daar horen uiteraard jonge talenten bij die samen met Aluverre Gevelbouw willen bouwen aan hun toekomst.

Lees meer
5
nov 2018

Aluverre Gevelbouw trots op VCA certificering

Wij zijn verheugd en trots te kunnen melden dat Aluverre Gevelbouw wederom voldoet aan de VCA-eisen en hiermee een VCA gecertificeerd bedrijf is en blijft.

Lees meer
30
okt 2018

Aluverre Gevelbouw leidt vakmensen op!

Aluverre Gevelbouw is wederom door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkent als leerbedrijf. Door deze erkenning zijn we bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Mocht je nog een leuke stageplek of leerbaan zoeken grijp deze toffe kans en lees verder wat Aluverre Gevelbouw je te bieden heeft.

Lees meer
2
okt 2018

Genoten van het jaarlijkse bedrijfsuitje

Alle medewerkers van Aluverre Gevelbouw genieten van dit jaarlijk terugkerende uitje! Wij danken u voor uw begrip dat wij deze dag niet bereikbaar waren.

Lees meer
2
okt 2018

Zeer exclusieve Pivot deur in Sky-Frame

Trots te kunnen mededelen dat Aluverre Gevelbouw een primeur heeft. Wij hebben als eerste in Nederland de prachtige Pivot deur van Sky-Frame mogen verkopen. Deze geniale deur is bijzonder stijlvol en trendy en levert optimaal uitzicht zonder verstoringen.

Lees meer
9
jul 2018

Uniek renovatieproject Kbs De Werft

In opdracht gekregen van Breda Bouw BV renovatiewerkzaamheden Kbs De Werft te Breda:

 

Lees meer
3
jul 2018

Aluverre Gevelbouw vooruitstrevend in aluminium

Aluverre Gevelbouw is de aluminium specialist in de gevelbouw voor wie geen project te moeilijk is. Dit familiebedrijf is vooruitstrevend en richt zich op renovatie, transformatie en nieuwbouw.

Lees meer
28
jun 2018

Stageplek schooljaar 2018-2019

Kom eens kijken in onze fantastisch mooie fabriek en laat je uitdagen door al onze medewerkers om dit prachtige vak te leren binnen dit erkend leerbedrijf.

Aluverre Gevelbouw zoekt enthousiaste stagiaire voor komend schooljaar 2018-2019. Zijn we op zoek naar jou ? Reageer dan snel.

 

 

Lees meer

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring