Blog: Maatwerk van A tot Z : luxe (schuif)puien, deuren en kozijnen

25 juni 2021

Uw ultieme woondroom realiseren? Hierbij stelt u natuurlijk de hoogste eisen aan de uitvoering van ramen, deuren, schuiframen en schuifdeuren. Oplossingen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk én in alle opzichten bijdragen aan het woon- en leefcomfort. Wij  nemen u graag mee in de verschillende stappen:

De eerste schetsen

Het beste moment om tussen alle partijen tot een succesvolle samenwerking te komen, is uiteraard bij de start van de nieuwbouw of verbouwing. Dat is hét moment om alle wensen en eisen op tafel te leggen. Tijdens een oriënterend gesprek worden onder andere de mogelijkheden met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, inbraakwerend, zonwerend etc. besproken.

Oplossingsgericht

Vervolgens volgt er een advies gebaseerd op het ontwerp.  Er wordt meegedacht over de best mogelijke oplossingen zodat dit nóg beter aansluit bij de besproken wensen. Dit alles uiteraard in overleg met de opdrachtgever en architect. Alle oplossingen kunnen inbraakwerend worden uitgevoerd en zijn zowel handmatig als elektrisch bedienbaar. Er wordt hierbij gekeken naar de verschillende soorten profielen en beglazing welke in samenwerking met leveranciers aangeboden kunnen worden. Op het gebied van de luxe villabouw wordt er veelal samengewerkt met Schüco en Sky-Frame, twee gerenommeerde leveranciers van gecertificeerde kwaliteitsprofielen, die wereldwijd worden gebruikt in het luxe segment. 

Duurzaamheid en design

Wat ook zeker niet vergeten mag worden is het hang- en sluitwerk en handgrepen. De mogelijkheden worden besproken waarbij rekening gehouden wordt met de veiligheid, het bedieningscomfort, duurzaamheid en design. Het hang- en sluitwerk kan aangepast worden naar de eigen woonstijl. Het zijn stijlvolle accessoires die het design en karakter van de villa positief kunnen benadrukken.

Over Aluverre Gevelbouw

Aluverre Gevelbouw is een familiebedrijf en dát bepaalt het karakter van dienstverlening.

Ieder persoonlijk advies, wordt ook persoonlijk toegelicht. Onze medewerkers zijn echte specialisten. Met de engineering én productie in eigen hand kan er snel geschakeld worden en dit biedt flexibiliteit. Onze vakmensen kunnen met hun jarenlange ervaring ook profielen met de hand bewerken waardoor er oplossingen geboden kunnen worden die andere spelers niet bieden. Waar de machine ophoudt gaan wij verder. Om écht maatwerk te maken!

Totaalpartner

Aluverre Gevelbouw begeleidt een project vanaf de ontwerpfase tot en met het onderhoud. De betrokkenheid stopt niet bij de oplevering. Elke gevel wordt persoonlijk gemaakt; het is maatwerk van A tot Z. Betrokkenheid en inlevingsvermogen vinden wij vanzelfsprekend en noodzakelijk. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u en uw project kunnen betekenen? Bekijk dan de projectpagina’s voor een indruk van de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op. Een bezoek aan de showroom behoort tot de mogelijkheden of we komen graag bij u langs om te presenteren wie wij zijn en hoe Aluverre Gevelbouw het verschil kan maken voor uw project.

 


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring