Mooie opdracht: renovatie en uitbreiding Station Almere Centrum


Mooie opdracht: renovatie en uitbreiding Station Almere Centrum

11 december 2020

Het nieuwe station (1987) van de gemeente Almere is toe aan een grondige opknapbeurt met als doel dat de stationshal ruimer wordt, er nieuwe winkels en twee bewaakte fietsenstallingen komen én dat de perrons nieuwe wachtruimten krijgen. 

In goede samenwerking met Hegeman Bouw & Infra heeft Aluverre Gevelbouw het vertrouwen gekregen om hier in totaal 2.400 m2 vliesgevel voor te produceren én monteren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de profielsystemen van Kawneer. In samenwerking met Jazo zullen er ook veiligheidsventilatieroosters boven de deuren en in het vliesgevelprofiel gemonteerd worden. 

De verbouwing is reeds gestart en Aluverre Gevelbouw zal in het 1e kwartaal van 2021 starten. Veiligheid staat voorop en daarom hebben de betreffende medewerkers van Aluverre Gevelbouw (opnieuw) een veiligheidsbewustzijnstraining gevolgd en zijn allen in het bezit van een zogenaamd digitaal veiligheid paspoort voor het werkgebied trein. 

Aluverre Gevelbouw is trots deel uit te mogen maken van deze verbouwing die het station klaar zal maken voor de toekomst! 

beeld-station-almere-centrum.jpg


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring