Pakt u de handschoen op?


Pakt u de handschoen op?

12 mei 2020

Een echte ondernemer kijkt vooruit en denkt nu alvast aan de periode wanneer deze crisis voorbij is en er weer gewoon naar kantoor kan worden gegaan. Voor het zover is, biedt deze situatie ook kansen om op die toekomst zo goed mogelijk voorbereid te zijn. 

Nu er vooral thuis gewerkt wordt, is dit het perfecte moment om onderhoud te laten plegen aan uw (kantoor)pand zonder dat gebruikers er veel overlast van ondervinden. Dit met als doel een verbetering van het comfort, het creëren van tevreden gebruikers/verhuurder, een betere verhuurbaarheid, verlaging van de energiekosten én een waardevermeerdering van uw onroerend goed. 

Verder kijken betekent trouwens ook voorbereid zijn op de komst van het verplichte energielabel C per 1 januari 2023 hetgeen een opstap is naar de energielabel A verplichting in 2030.

Aluverre Gevelbouw adviseert u hier graag bij. Bent u geïnteresseerd in wat wij op korte termijn voor u en uw (kantoor)pand kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken naar wat voor u de beste oplossing is: www.aluverre.nl 

foto-5.jpg


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring