Drie mooie projecten van start gegaan


Drie mooie projecten van start gegaan

12 mei 2023

Niet een, niet twee, maar drie mooie projecten zijn in week vijftien en zestien van start gegaan voor Aluverre Gevelbouw. Onze deskundige vakmensen zijn hard aan de slag om de opdrachtgevers te voorzien van op maat gemaakte gevels. Alle drie de projecten vallen in de categorie luxe villabouw, maar zijn tegelijk heel divers. Hieronder geven we een inkijkje in wat we aan het doen zijn.

Villa Nieuw-Vennep
De huidige villa in Nieuw-Vennep wordt gesloopt en op de locatie verrijzen twee luxewoningen die met elkaar verbonden zijn. Met puien, schuifpuien, kozijnen, vliesgevel, valramen en insectenhorren is dit een groot project te noemen. Bovendien installeren we diverse domotica waardoor de ramen bijvoorbeeld elektrisch te openen en sluiten zijn. Deze mooie, moderne en duurzame geveloplossing is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk, waardoor de bewoners straks optimaal kunnen genieten van hun nieuwe woning.

Villa Soest
Dit project is eveneens een nieuwbouwvilla. Deze villa krijgt een mooie open geveloplossing van veel glas. Aluverre Gevelbouw installeert kozijnen, deuren en schuifpuien. Bovendien worden ook deze voorzien van passende insectenhorren. Met schuifpuien van twee bij tweeëneenhalve meter ontstaat een ruimtelijk en licht geheel, waarbij binnen en buiten in elkaar overvloeien. Straks zijn de bewoners in staat om volop te genieten van alle seizoenen!

Wellness in Rotterdam
Deze particuliere opdrachtgever in Rotterdam plaatst een wellnessgedeelte bij het woonhuis, wat het een divers en groot project maakt! Aluverre Gevelbouw plaatst een vliesgevel die perfect samenvalt met het schuine dak. Met het plaatsen van vouwwanden vormt het straks een mooi geheel. Bij het zwembad zorgt een vliesgevel voor de scheiding tussen binnen en buiten. De puien bij het zwembad zijn brandwerend, waardoor deze ook nog eens functioneel en veilig zijn!

Bekijk ondertussen ook onze afgeronde luxe villabouwprojecten eens! Interesse in een eigen op maat gemaakte geveloplossing? Neem dan contact met ons op.

 

001dd695-330c-44e6-bb15-040fc518ee3f.jpg

 


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring