Aluverre Gevelbouw gaat de stagemarkt op!!


Aluverre Gevelbouw gaat de stagemarkt op!!

08 november 2018

Wij zijn dol op jonge talenten en daarom neemt Aluverre Gevelbouw deel aan de stagemarkt van Wetech. Door in te spelen op de behoeften van jong talent aan ontwikkelingsperspectieven, kunnen stagiaires na afronding van hun stage op duurzame wijze aan Aluverre Gevelbouw worden gebonden. En wordt de behoefte van de organisatie ook vervuld. Om te beginnen is er uiteraard een optimale match tussen kandidaat en bedrijf nodig.

Samen met de juiste begeleiding en toekomstperspectief voor de talentvolle starter zorgen deze drie factoren voor het succesvol verjongen van onze organisatie. Om de horizon van deze jonge mensen te verbreden gaan twee van onze enthousiaste medewerkers (Agnita Meijer en Martin van der Vliet) de stagemarkt op om jonge frisse talenten die nog keuzes moeten maken te informeren over en te enthousiasmeren voor het prachtige vak binnen de gevelbranch. 

Deze stagemarkt is bedoeld voor leerlingen van het Gilde Vakcollege Techniek en vindt plaats op donderdag 13 december a.s. van 15.00 tot 16.00 uur aan de Gildenweg 4, 4204 GH te Gorinchem.


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring