‘Samen het onmogelijke mogelijk maken’


‘Samen het onmogelijke mogelijk maken’

23 maart 2023

“Het mooie van Aluverre Gevelbouw is dat zij écht het onmogelijke mogelijk maken!” Chris Alblas werkt al sinds 1989 bij de Van Noordenne Groep. De accountmanager vertelt over onze langdurige en prettige samenwerking, waarbij wij hen regelmatig uitdagen!

Chris: “Sinds hun oprichting zijn wij al partners. Inmiddels hebben Nicole en Bob Smit het stokje van hun hun vader en oprichter Jan overgenomen. Dat doen ze voortreffelijk!”

Kracht van de samenwerking
“De kracht van onze samenwerking is dat wij letterlijk buren zijn. We spreken dezelfde taal en de lijnen zijn kort. Door de uitdagende projecten die Aluverre Gevelbouw uitvoert, houden ze ons ook scherp. In de loop der jaren hebben wij samen al heel veel uitzonderlijke opdrachten uitgevoerd.”

Glasgroothandel en Glasindustrie
Van Noordenne Glasgroothandel en Glasindustrie stamt uit 1938. De glasgroothandel uit Hardinxveld-Giessendam is uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke bedrijven binnen de glasbranche in Nederland. Net als Aluverre Gevelbouw is het een echt familiebedrijf, die hun afspraken nakomen en trots zijn op hun flexibiliteit. Ze leveren het complete scala glas: isolatie glas, zonwerend glas, gelaagd glas, gehard glas, monumenten glas, brandwerend glas en Duco ventilatie roosters. Dat doen ze zowel nationaal als internationaal.

Lokale partners
Chris: “Wij werken als lokale partner graag samen met Aluverre Gevelbouw, voor opdrachtgevers binnen en ver buiten de regio. Aluverre Gevelbouw heeft bijvoorbeeld de gevels voor het nieuwe pand van Bouwonderneming Stout in Sliedrecht verzorgd. En wij hebben het glas geleverd: daarom zie je op een A-locatie langs de A15 nu een compleet glazen gevel. Met zon- en geluidwerende beglazing.

Glastechnisch hoogstandje
“We hebben inmiddels samen al vele projecten uitgevoerd en de Hardinxveldse eer hoog gehouden. Van kleine tot grote projecten, bijvoorbeeld de cinema in Gouda”, vervolgt Chris. “En de gevels en het glas voor de tolpoorten van de Kiltunnel tussen Dordrecht en ’s-Gravendeel. Maar een echt hoogtepunt is de Danzigerkade in Amsterdam. De uitdagende gevels zijn echte kunstwerken, waar onder meer een gebogen ruit van ruim 1200 kilogram geplaatst is. Dit was geen eenvoudig project, maar het eindresultaat is werkelijk fantastisch. Dat was voor ons een glastechnisch hoogstandje!”

Open naar elkaar
Chris: “Onze technische mensen hebben intensief contact bij dit soort uitdagende samenwerkingen. Werkvoorbereiding en calculatie stemmen alle wensen en eisen af. Na het finetunen gaan wij dan op zoek naar de juiste fabrieken. In dit proces is het zeker een voordeel dat onze samenwerking zo ver teruggaat: we zijn volledig open naar elkaar!”

“Wij zijn blij met Aluverre Gevelbouw als partner. Wanneer wij samen invulling geven aan mooie en uitdagende projecten, geeft het echt een gevoel van lokale trots.”, besluit Chris.


Wilt u meer weten over onze ‘onmogelijke’ projecten? Bekijk dan onze andere projecten op onze website!


2230272-aluverre-content-23-maart-2023-overzicht.jpg


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring