Hoogtepunten 2022!


Hoogtepunten 2022!

16 december 2022

Wanneer je door de berichten op onze nieuwspagina scrolt, is het in onze ogen een aaneenschakeling van hoogtepunten. Toch willen we er een paar projecten uitlichten, waar we extra trots op zijn!

Trots op transformatie
Vorig jaar kondigden we al aan dat we onderdeel mochten uitmaken van de grote transformatie van ‘Busitel’. Een kantoorgebouw op een zeer prominente locatie in het zakencentrum Amsterdam Sloterdijk. Naar het ontwerp van RoosRos Architecten en in samenwerking met Whitewood, Koers Groep en Sorba heeft Busitel een grote transformatie en verduurzamingsslag ondergaan. Wij hebben het gevelwerk voor dit project verzorgd!

Klooster Hilversum
Een voormalig Klooster in Hilversum is met respect voor het verleden getransformeerd naar een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De villa en de kapel bleven behouden en zijn grondig verbouwd. Het pand heeft een eigentijds karakter, dat architectonisch past bij het complex als geheel. Een leuk project, waar wij het gevelwerk voor onze rekening hebben genomen.

Sportcomplex De Sypel
De Sypel is een groot en divers sportcentrum in Harderwijk. Het sportcomplex is in de loop der tijd talloze keren aangepast en verbouwd. Het zwembad uit 1976 is vervangen door een nieuw zwembad met een zesbaans wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een groot recreatiebad dat gekoppeld kan worden aan het bestaande buitenbad met ligweide.

Nieuwe pand Herkon-Stout
De regelmatige reiziger op de snelweg A15 kan het niet zijn ontgaan: de nieuwe vestiging van Herkon-Stout aan het Stationspark in Sliedrecht. Met de karakteristieke glazen gevels is het een in het oog springend en fraai bedrijfspand. Wie anders dan Aluverre Gevelbouw kan verantwoordelijk zijn voor die gevels!?

Hof van Cossee
Op een unieke plek in het centrum van Hillegersberg is het Hof van Cossee gerealiseerd. In opdracht van Batenburg Bouw & Ontwikkeling waren wij trotse partner in dit project! Onze productieafdeling produceerde ruim 1600 vierkante meter puien. Door de hoge isolatiewaarde van de puien, is bijgedragen aan de duurzaamheidsprestatie.

Bent u nieuwsgierig geworden naar meer hoogtepunten uit ons ‘oeuvre’? Bekijk dan de verschillende projecten op onze website.

de-sypel-harderwijk(1).jpg

klooster-hilversum.jpg

Hof van Cossee.jpg


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring