Aluverre Gevelbouw aanwezig op het World Architecture Festival


Aluverre Gevelbouw aanwezig op het World Architecture Festival

13 november 2018

WAF 2018 vindt plaats op 28 - 30 november in de RAI Amsterdam, en dit jaar is dit de grootste beurs tot nu toe. Zie hier het programma. Met meer award-finalisten om te zien, meer presentaties en prijzen te ontvangen, meer afgevaardigden naar netwerk en meer activiteit om je festivalkalender te vullen, zorg je ervoor dat je geniet van alles wat er geboden wordt. Van presentaties in de stands, tot conferentiesessies, tot exclusieve Amsterdamse tours en meerdere sociale evenementen.

Ontdek de variëteit van Sky-Frame in ons atelier op het World Architecture Festival. We presenteren daar de indrukwekkende Pivot-door, het gestroomlijnde Arc-systeem om gebogen fronten te creëren, evenals de technische competentie van Sky-Frame.

Onze deskundigen Nicole en Bob Smit gaan graag in gesprek met u inzake de ontwerpmogelijkheden met Sky-Frame welke oneindig zijn. Van beglazingen van wand tot wand en van vloer tot plafond, zonder dat het uitzicht wordt belemmerd door profielen. Binnen is buiten en buiten is binnen met de schuiframen van Sky-Frame. "Sky-Frame is A view, not a window".

U kunt Aluverre Gevelbouw samen met Sky-Frame vinden op het World Architecture Festival bij standnummer B80 in de Eventhal

 

Auteur

Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring