Maak kennis met Dilara


Maak kennis met Dilara

27 september 2022

Dilara Güngören heeft hbo Bouwkunde gestudeerd. Na haar studie heeft ze eerst twee jaar bij een aannemer gewerkt. In september is Dilara bij ons begonnen als werkvoorbereider en tekenaar. In deze blog stelt ze zich nader aan u voor!

Mijn scriptieonderzoek focuste zich op gevels in transformatieprojecten. Toen ik via een uitzendbureau de mogelijkheid kreeg om bij Aluverre Gevelbouw te werken, was ik meteen enthousiast. De gevelbouw wekt mijn interesse. 

Projecten
Mijn ervaring in de bouw tot nu toe was best algemeen. Gevelbouw is veel specifieker: kozijnen en gevels zijn relatief nieuw voor mij. Als tekenaar ga ik kozijnen intekenen en als werkvoorbereider verzorg ik de calculatie en doe ik onderzoek naar de projecten. Ik ben bijvoorbeeld bezig om voor een aantal projecten de materialen inzichtelijk te maken. Daarnaast maak ik vergelijkingen voor projecten van verkoop naar bouw.

Trots team
Hoewel ik nog maar net ben begonnen, bevalt het hier bij Aluverre Gevelbouw hartstikke goed. De sfeer is heel erg leuk. Ik voel teamwork en iedereen is erg trots op het mooie werk wat we met zijn allen verrichten! Wat mijn ambitie betreft: door zoveel mogelijk aan mooie projecten te werken, wil ik steeds verder komen in dit werk!

Tennis
Ik kom uit Rotterdam: mijn woon-werkverkeer is dus overzichtelijk! In mijn vrije tijd tennis ik graag en als ik het wat rustiger aan wil doen, kijk ik veel films!

Word jij, net als Dilara, ook enthousiast van werken in de gevelbouw? We zijn nog op zoek naar versterking. Bekijk onze vacatures!

 

Dilara Güngören

 


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring