‘We maken met z’n allen bijzondere projecten’


‘We maken met z’n allen bijzondere projecten’

22 juni 2022

Vaak vertelt een vacature een beperkt verhaal. Om jou een volledig inzicht te geven in het functioneren van een projectleider bij Aluverre Gevelbouw, vertelt onze projectleider Ferdy Mellaart in deze blog over het dagelijkse reilen en zeilen van zijn werk.

“Stressbestendig en flexibel zijn de eerste kwalificaties die mij te binnen schieten wanneer ik mijn functie moet omschrijven”, begint Ferdy.

Gevarieerd
Ferdy: “Die capaciteiten heb je nodig, omdat het werk als projectleider bij Aluverre zéér gevarieerd is! Je bent vanaf de verkoop tot en met de oplevering betrokken bij projecten. Dat betekent dat je veel planningen maakt. Zowel technische áls financiële aspecten zijn jouw verantwoordelijkheid. En je hebt met veel verschillende mensen te maken, op allerlei niveaus. Dat varieert van uitvoerders op de bouwplaats, tot het management van de opdrachtgever.”

Uitdaging
“De uitdaging is”, vervolgt Ferdy, “dat elke opdracht tot een goed einde wordt gebracht. Ongeacht de complexiteit van het werk, ongeacht de klik die je hebt met de betrokkenen. Dat tekent je rol als ‘spin in het web’. Intern heb je met alle geledingen van het bedrijf te maken: de tekenaar, calculatie, productie, verkoop en directie… Als projectleider moet je een leidraad bieden voor de prioriteiten in de productie. Het kan ook voorkomen dat je ad hoc met een helm op je hoofd op de bouwplaats staat, om oplossingen te bieden bij onvoorziene omstandigheden!”

Team
Ferdy: “Hoewel we een relatief klein bedrijf zijn, voeren we veel grote en bijzondere projecten uit. Het voordeel van ons ‘kleine clubje’ is dat we snel kunnen schakelen. De collegialiteit is groot bij Aluverre. We zijn open tegen elkaar en kunnen het ook benoemen wanneer het anders moet. We vormen echt een team!”

Voortdurend op zoek naar verbeteringen
Aluverre Gevelbouw biedt sinds 1985 geveloplossingen in aluminium en glas, op het gebied van utiliteit en luxe villabouw: zowel nieuwbouw, renovatie en transformatie. Wij denken altijd een paar stappen vooruit en zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen op het gebied van doorlooptijd, ontwerp, engineering, productie, montage of onderhoud. Omdat we productie en engineering in eigen hand hebben, kunnen we snel schakelen. We zijn flexibel en in staat á-la-minute in te spelen op veranderingen. Wij worden graag betrokken bij heel het bouwproces. Vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering: juist dan laten we onze meerwaarde zien en profiteert u optimaal van onze ervaring, kennis en vakmanschap.

Daarom Aluverre Gevelbouw
Als Aluverre Gevelbouw zijn we een betrekkelijk klein bedrijf qua omvang personeel. Toch kunnen we heel grote projecten aan. Hard werken met elkaar heeft charme, juist omdat we elkaar kennen en iedereen met veel hart voor de zaak zijn eigen rol oppakt. We zijn altijd in ontwikkeling. Welke uitdaging we ook tegenkomen, Aluverre Gevelbouw gaat ervoor! Ben jij projectleider? Bekijk de vacature en solliciteer op onze functie. Wellicht worden we collega’s!


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring