Maak kennis met Nienke


Maak kennis met Nienke

16 juni 2022

Wanneer je Nienke de Haan spreekt, komen termen als ‘met elkaar’, ‘team’ en ‘samen doen’ vaak voorbij. En dat komt goed uit, want Nienke is sinds mei onze nieuwe managementassistente! In deze blog vertelt Nienke haar verhaal over de bijdrage die ze aan Aluverre Gevelbouw wil leveren.

“De omschrijving ‘managementassistente’ vind ik lastig. Natuurlijk is mijn primaire taak hier bij Aluverre Gevelbouw het ondersteunen van het management. Maar mijn werkplek is in een open ruimte, waar álle kantoren aan grenzen.”

Ondersteunen
Nienke: “Naast het werk voor Nicole en Bob, ondersteun ik zoveel mogelijk andere collega’s: ik plan bijvoorbeeld servicewerkzaamheden in. Ik word ingezet op alle fronten en dat is goed, want op deze manier leer ik het bedrijf en de medewerkers snel kennen! Persoonlijk vind ik het prettig om initiatief te tonen en bezig te zijn.”

Trots
De sollicitatieprocedure verliep vrij vlot, vertelt Nienke: “Ik heb twintig jaar ervaring in dit ondersteunende werk. Ik was op zoek naar iets anders. Naar een bedrijf waar ‘hands on’ aan een product wordt gewerkt waar iedereen trots op is. En dan het liefst in de buurt van mijn woonplaats, Hardinxveld-Giessendam.” Nienke vervolgt: “Ik zag deze vacature en heb mijn cv opgestuurd. Nicole reageerde snel en het gesprek verliep goed. Het verhaal van Aluverre spreekt me aan: hier wordt met z’n allen aan een product gewerkt waar iedereen trots op is!”

Processen & structuren
Nienke: “Het is lastig om na zo korte tijd inhoudelijk over mijn nieuwe baan te spreken. Het sluit in elk geval aan bij mijn wensen en verwachtingen. Het is een relatief klein bedrijf, waar iedereen elkaar weet te vinden. Zelf ben ik van de processen en structuren: wellicht kan ik op basis van mijn ervaring daar een bijdrage in leveren in de toekomst. Ik ben in elk geval blij dat ik me met het verzorgen van de certificeringen kan bezighouden. Dat is een persoonlijke favoriet! En ik richt mij op de implementatie van het nieuwe softwaresysteem.”

Francofiel
Zoals gezegd, woont Nienke in Hardinxveld-Giessendam. “Dichtbij huis werken was echt een wens, maar dit is wel heel prettig! Ik kan op de fiets naar mijn werk…” Nienke is getrouwd en heeft twee zoons. Ze heeft moeite met stilzitten: “We hebben een grote tuin, waarin ik graag aan het werk ben. Verder vind ik koken leuk en als het ’s avonds rustiger is, pak ik een boek of kijk ik naar een Netflix-serie.” Wat betreft haar vakantiebestemming is Nienke uitgesproken: “We gaan altijd naar Frankrijk! Ik ben gelukkig als ik een stokbrood ga kopen en ‘bonjour’ kan zeggen. Dan maakt het me niet uit of het aan de kust of in de bergen is!”

 


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring