‘Het is een mooi huwelijk!’


‘Het is een mooi huwelijk!’

02 juni 2022

Vanuit Wijnegem, onder de rook van Antwerpen, is Dick Boeckx ambassadeur voor Sky-Frame in de Benelux. De kozijn-loze ramen en schuifdeuren van Zwitserse makelij vormen letterlijk en figuurlijk de toegang tot buitengewone architectonische creaties.

“In goed Nederlands produceert Sky-Frame schuifpuien, waarbij de focus ligt op de technische en architecturale benadering”, opent Dick zijn monoloog. “Design, expertise en duurzaam zijn kwalificaties die een belangrijke rol spelen. Sky-Frame is een state of the art bouwelement. Het vakmanschap bij de montage is zeer belangrijk. Daarom zijn wij erg blij met Aluverre Gevelbouw als partner. Eén van de weinige partners waar wij in de Benelux mee samen werken!”

Frauenfeld

Sky-Frame is internationaal toonaangevend leverancier van schuifraamsystemen en heeft haar hoofdvestiging in Zwitserland, maar ook brands in Antwerpen, Londen, Wenen, Milaan en Los Angeles. Het familiebedrijf realiseert wereldwijd architectonische concepten en woonruimtes op maat. De premium producten worden in Zwitserland geproduceerd. De oorsprong ligt in 1993. De eerste installatie dateert van 2002. Het nieuwe hoofdkwartier is sinds 2015 gevestigd in Frauenfeld.

Maatwerk

Dick: “Sky-Frame richt zich voornamelijk op het residentiële marktsegment: particuliere woningen, zoals villa’s en penthouses. Zowel modern als klassiek. We willen een relatie opbouwen met de klant: ons doel is dat wij met onze partner - Aluverre Gevelbouw - aan tafel zitten met zowel de (interieur)architect als de eindgebruiker. Uiteindelijk heeft de bewoner als opdrachtgever beslissingsbevoegdheid. In samenspraak met alle betrokken experts streven we naar een op maat gemaakte oplossing.”

Ambassadeur

“Officieel is mijn taak strategisch salesmanager”, vervolgt Dick. “Maar ik geef zelf de voorkeur aan de naam ‘ambassadeur’. Behalve in de Benelux, vervul ik die rol voor Sky-Frame ook in Frankrijk, Spanje en Portugal. Hier in de showroom in onze vestiging in Wijnegem ontvangen we klanten. Hier zijn we in staat optimaal het gevoel en de kwaliteit van Sky-Frame producten over te brengen. Van hieruit assisteer ik Aluverre bij de verkoop van onze schuifraamsystemen. Omdat het altijd maatwerk betreft, is contact in het voortraject al belangrijk. Dat gaat op het niveau van glaskeuze, performanties in thermische en akoustische oplossingen, zonwerende eigenschappen maar ook technische en esthetische uitdagingen.”

Vakmanschap

Dick: “De kracht van Aluverre Gevelbouw komt naar voren in hun vakmanschap! De kwaliteit van Sky-Frame producten staat of valt bij de montage: Aluverre levert op dat vlak topwerk. Aluverre Gevelbouw richt zich naast gevelbouw steeds nadrukkelijker op de villa- en woningbouw. Samen kunnen we op deze manier een lange termijnvisie uitbouwen. Van onze kant zetten we graag in op een verdergaande samenwerking!”

 

Aluverre - Sky-Frame Dick Boeckx


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring