Gevel nieuwe pand Herkon-Stout


Gevel nieuwe pand Herkon-Stout

05 mei 2022

De regelmatige reiziger op de snelweg A15 kan het niet zijn ontgaan: de nieuwe vestiging van Herkon-Stout aan het Stationspark in Sliedrecht. Met de karakteristieke glazen gevels is het een in het oog springend en fraai bedrijfspand. Wie anders dan Aluverre Gevelbouw kan verantwoordelijk zijn voor die gevels!?

Ad van Herk is directeur-eigenaar van Herkon-Stout. Hij vertelt waarom hij Aluverre Gevelbouw gevraagd heeft de gevels voor het nieuwe pand te verzorgen.

Specialist

“Ten eerste ken ik Aluverre al meer dan dertig jaar. Op onze vorige locatie in Hardinxveld-Giessendam waren wij bijna buren. Toen wij naar aanleiding van het ontwerp voor ons nieuwe pand op zoek gingen naar een specialist in gevels, waren de contacten snel gelegd. Daarbij heeft Aluverre op het gebied van aluminium vliesgevels al veel toonaangevende projecten opgeleverd!”

Engineering

Ad: “Aluverre is met de aluminium vliesgevels verantwoordelijk voor heel de buitenschil van het pand. Je kan wel zeggen dat zij een in het oog springende bijdrage hebben geleverd. Ze hebben de engineering voor hun rekening genomen en vervolgens de gevels geleverd en geplaatst. Het werk is volgens planning verlopen!” 

Prima prijs-kwaliteit verhouding

“Aluverre is een prettige partij om mee samen te werken”, legt Ad uit. “Ze zijn aanspreekbaar en ter zake kundig. Aluverre hanteert goede criteria en levert prima service. Ook de samenwerking verliep prettig, omdat ze helder communiceren en de gestelde planning naadloos volgen. Het is een goed bedrijf, wat werkt volgens een prima prijs-kwaliteit verhouding!”

Gevel Herkon-Stout


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring