Op weg naar het zonnige Bonaire....


Op weg naar het zonnige Bonaire....

14 december 2021

Voor Aluverre Gevelbouw is geen uitdaging te groot. Kan niet, bestaat niet en met deze aanpak zijn wij anders en onderscheidend. Aluverre Gevelbouw heeft reeds een bijdrage mogen leveren aan meerdere villa’s op Bonaire en er staan opnieuw een aantal mooie villa’s op dit tropische eiland in opdracht. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Met onze expertise én ervaring kunnen wij de toekomstige bewoners perfect adviseren over de mogelijkheden op het gebied van o.a. zonwerend glas en wordt er rekening gehouden met de winddrukbelasting. Ook de export vanuit Nederland wordt door ons geregeld. Onze aluminium kozijnen en schuifdeuren van profielsysteem Schüco worden met veel zorg verpakt in de zeecontainer. Na 21 dagen op zee komt de container aan op Bonaire waarna onze ervaren monteurs aan de slag kunnen.

Doordat Aluverre Gevelbouw het volledige proces in eigen hand heeft zijn wij in staat om een hoge kwaliteit te leveren, ook in het buitenland én kunnen wij de meest uitdagende projecten aan.

The sky is the limit!

container-1.jpg


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring