Word jij onze Technisch Inkoper?

10 november 2021

Net als zoveel sectoren, worden ook wij geconfronteerd met toenemende schaarste van grondstoffen én oplopende levertijden van materialen. Daarom verdient onze inkoop extra aandacht van iemand met technisch inhoudelijke kennis en ervaring in de gevelbouw!

De rol van Technisch Inkoper is nieuw bij ons. Als projectleider weet Ferdy Mellaart als geen ander welke kwaliteiten wij zoeken om ook nu projecten van ons gebruikelijke niveau op te leveren.


Opvolging geven aan voorbereidend werk

“We zoeken iemand die ‘bovenop’ onze bestellingen zit”, vertelt Ferdy. “Een technisch inhoudelijk onderlegde man of vrouw, die met behulp van ons uitgebreide netwerk zorgt dat vlot opvolging gegeven kan worden aan het voorbereidende werk van onze tekenaars!”


Oog voor verhoudingen is belangrijk

Ferdy: “Onze Technisch Inkoper is thuis in de gevelbouw, kan zelfstandig werken en is communicatief sterk. Wij hebben behoefte aan informatie over levertijden: daar moet achteraan gejaagd worden. Daarom zijn goede communicatieve en diplomatieke vaardigheden van groot belang.” Ferdy vervolgt: “Je moet oog voor verhoudingen hebben. Omdat we afhankelijk zijn van elkaar, is de verstandhouding met onze leveranciers zeer belangrijk!”

 

Bouwen aan de toekomst

Je krijgt alle mogelijkheden om een goede relatie op te bouwen én onderhouden met onze bestaande en nieuwe leveranciers.  Je onderhandelt over goede prijsafspraken en zorgt voor een correcte vastlegging van de afgesproken inkoopvoorwaarden. Je bewaakt de leveranciersprestaties en bent ook in staat om eventuele knelpunten op te lossen. Wij zoeken naar échte partnerships met onze leveranciers. 


Waarborgen van continuïteit

“De Technisch Inkoper waarborgt de continuïteit van onze dienstverlening. Jij zorgt ervoor dat onze tekenaars en werkvoorbereiders zich volledig op hun eigen werk kunnen concentreren. Onze projecten moeten vlot blijven verlopen, waarbij de levering van bijvoorbeeld ankers, bevestigingsmeubels, afwerkingsplaatwerk en sandwichpanelen van een zo constant mogelijk niveau moet zijn: een mooie uitdaging voor onze Technisch Inkoper!”


Voortdurend op zoek naar verbeteringen

Aluverre Gevelbouw biedt sinds 1985 geveloplossingen in aluminium en glas, op het gebied van utiliteit en luxe villabouw: zowel nieuwbouw, renovatie en transformatie. Wij denken altijd een paar stappen vooruit en zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen op het gebied van doorlooptijd, ontwerp, engineering, productie, montage of onderhoud. Omdat we productie en engineering in eigen hand hebben, kunnen we snel schakelen. We zijn flexibel en in staat om á-la-minute in te spelen op veranderingen. Wij worden graag betrokken bij heel het bouwproces. Vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering: juist dan laten we onze meerwaarde zien en profiteert u optimaal van onze ervaring, onze kennis en ons vakmanschap.


Daarom Aluverre

Als Aluverre zijn we een betrekkelijk klein bedrijf. Toch kunnen we heel grote projecten aan. Hard werken met elkaar heeft charme, juist omdat we elkaar kennen en iedereen met veel hart voor de zaak zijn eigen rol oppakt. We zijn altijd in ontwikkeling. Welke uitdaging we ook tegenkomen, Aluverre gaat ervoor! Ben jij een Technisch Inkoper met passie voor mooie projecten? Bekijk de vacature en solliciteer op onze functie. Wellicht worden we collega’s!


Naar het overzicht

Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid en
duurzaamheid
Kwaliteit en innovativiteit uit Nederland
Kwaliteit en innovativiteit
uit Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk
advies
Ruim 30 jaar ervaring
Ruim 30 jaar
ervaring